~ 8 ~

553 27 5
                                    


Tini POV

Ik zit met de meiden ons klaar te maken voor het etentje, we hebben besloten allemaal een jurk aan te doen, Mechi hard een kort zalm kleurig jurkje aan, Lodo een witte strapless jurk met zwarte rozen erop en Cande een kleurrijk chiffon jurkje aan, ik had een witte jurk met 1 band en een gouden riem aan. Iedereen was zijn haar aan het krullen maar ik daarin tegen was mijn haar aan het stijlen.

Nadat we helemaal klaar waren liepen we de woonkamer in, daar zat Ruggero al klaar in een donkerblauw overhemd en Jorge kwam binnenlopen terwijl hij zijn overhemd dicht deed, ik probeerde me niet te concentreren op zijn sixpack maar dat lukte niet, en Jorge merkte het blijkbaar en zei: 'Bevalt het uit zicht een beetje' waarna hij moest lachen, ik voelde mijn wangen opwarmen, volgens mij en ik zo rood als een tomaat. Ik kijk naar beneden tot ik een hand op mn rug voel ik kijk om en zie dat het Jorge is. Hij kijkt me met zijn mooie ogen aan en glimlacht. 'Zullen we gaan? Anders zijn we nog te laat' Iedereen stemt in en we vertrekken richting het restaurant.

Daar eenmaal aangekomen worden we door een serveerster naar een tafel voor 6 geleid, ik zit tussen Mechi en Cande in, ik zit tegenover Jorge en tegenover Cande zit Ruggero en Lodo tegenover Mechi. We bekijken de menukaart en bestellen ons eten. Iedereen zit te praten maar ik zit er stil bij, steeds dwalen mijn gedachten af naar Jorge. Begin ik hem leuk te vinden? Ik weet het niet...

Als ons eten serveert word staar ik naar het eten maar eet niks, dat schopt Jorge zachtjes tegen mijn voet en kijkt me vragend aan, hij heeft het dus gemerkt. Ik glimlach en begin te eten, de rest van de avond moet gewoon gezellig worden.

Na het eten lopen we terug naar het huisje, maar onderweg ga ik door mijn voet, ik probeer weer verder te lopen maar dat doet pijn, ik trek mijn hakken uit en probeer te hinkelen maar voordat ik het weet tilt Jorge mij bruidsstijl op en loopt verder, ik kijk m dankbaar aan en hij glimlacht terug.

Als we bij het huisje zijn ga ik op de bank zitten terwijl Cande een icepack haalt. Ze legt de icepack op mijn voet en zegt dat ze gaat slapen, we moeten morgen dan ook vroeg uit het huisje vertrekken, ik had gelukkig alles al ingepakt, behalve mijn make-up en kleding voor morgen. Als iedereen slaapt besluit ik ook maar te gaan slapen, maar net als ik op wil staan komt Jorge de kamer uitgelopen. 'Je denkt toch niet dat ik je laat lopen' zegt hij lachend en tilt me op en legt me op bed. (Ze had zich al omgekleed en had haar pyjama al aan). Ik sluit mijn ogen en al eigenlijk direct in slaap.

Jorge POV

Als ik wakker wordt rek ik me uit en kijk in het bed naast me, Tini heeft haar ogen gesloten en haar ademhaling is regelmatig, dus ik neem aan dat ze slaapt, ik loop zachtjes naar de badkamer en pak daar het glas wat er staat voor de tandenborstels en haal die er dan ook uit. Ik vul het glas met ijskoud water en sluip terug naar Tini's bed, als ik daar sta giet ik het glas over haar heen, haar ogen schieten open en ze springt uit bed. Als ze mij ziet begint ze me te slaan maar dat gaat al snel over in keihard lachen.

Als we uitgelachen zijn besluiten we het ook bij de rest te doen omdat het nog niemand wakker is. Iedereen schrikt en wordt boos, maar naarmate iedereen wakker begint te worden lachen we er om.

We zitten nu in de auto terug naar huis, ik zit weer samen met Tini achterin, ze slaapt, dus gezellig is het niet, Cande slaapt ook weer en Ruggero luistert naar de radio. Dus ik begin wat YouTube te kijken op mijn telefoon, ik voel iets tegen mij aan bewegen, Tini. Volgens mij wordt ze wakker, ik kijk naar d'r en ja hoor ze opent haar ogen. Ik leg mijn hand op haar bovenbeen en ze gaat recht zitten. Ik glimlach en ze legt haar hoofd op mijn schouder en we kijken samen naar het filmpje die ik aan het kijken

Na 2 uur rijden komen we eindelijk weer in vertrouwde omgeving, dat betekend, bijna thuis. Ik voel Tini bewegen doordat ze nog steeds tegen me aan zit en kijken we filmpjes. 'Moet je naar de wc?' vraag ik lachend aan Tini, maar wel zacht omdat ik bang ben Cande wakker te maken. Ze knikt, dus ik buig naar de stoel van Ruggero. 'Kunnen we even stoppen bij een tankstation? Voor een plaspauze en even wat te drinken, want nog een half uur rijden houd Tini echt niet vol' mompel ik zachtjes. Hij knikt en kijkt op de borden. 'Over ongeveer 5 minuten zijn we bij de Shell.' Zegt hij en ik bedank hem en ga weer tegen de rugleuning zitten en Tini maakt er meteen weer gebruik van. Ik lach maar laat het maar toe.

'Thuis!' Zucht ik en laat me op het bed vallen, meteen komt Stephie op me afgerend en laat zich boven op me vallen, ik kreun waardoor we allebei moeten lachen. 'Hee babe' zeg ik terwijl ik haar van me af duw en recht op ga zitten. Ze lacht en geeft me een kus op mn wang, ze staat op en wil weglopen maar ik trek haar op mijn schoot, 'je gaat niet weg hoor' zeg ik en geef kleine kusjes in haar nek, ze giegelt. Ik plaats een zuigplek. 'JORGE!!' schreeuwt ze geïrriteerd. Ik grinnik. 'Zullen we gaan douchen? Of in bad?' vraag ik grinnikend. 'We?!' vraagt ze verbaasd alsof ze het voor het eerst hoort. 'Ik weet het niet hoor' lacht ze. 'Nee tuurlijk, is goed joh!' zegt ze uiteindelijk. Ik glimlach en sta op. 'Wacht even' zeg ik en doe een handdoek voor haar ogen zodat ze niets kan zien.



Vertrouw op mij || Jortini Fanfiction Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu