~ 22 ~

314 20 6
                                    

Tini POV

Vandaag is de dag van de audities, voor de serie Violetta. Ik ben enorm zenuwachtig, maar dat komt ook omdat ik over 2 maanden precies Justin Bieber ga ontmoeten. Ik weet het, het duurt nog een tijdje.

'Tini, Jorge zijn jullie er klaar voor?' Roept mama vanaf beneden. Meteen ben ik uit mijn gedachtes en ren ik de trap af.

'Ja bijna!' Roep ik en trek snel mijn schoenen en jas aan, waarna ik de rest naar de auto volg.

'Zullen we het nog 1 keer oefenen?' Vraag Jorge, naast wie ik in de auto zit. Ik knik en adem diep in en uit.

~~~~~

Zenuwachtig wacht ik op het telefoontje, of ik mee mag doen met de serie of niet. Het is nu 3 dagen later, en ze zouden bellen tussen 12.00 en 16.00. Het is nu 14.26, en ik kan echt niet meer wachten.

Om 15.02 precies gaat de telefoon, ik adem een keer diep in, en neem op.

'Hallo, met Martina Stoessel.' Neem ik op.

'Hallo, met Richard Trouw.' Groet hij. En ik hoor hem bladeren tussen wat papieren.

'Ah, hier heb ik het.' Deelt hij mee, mij zenuwen stijgen iedere milli seconde. Wat voelt als uren.

'Ik moet u helaas mededelen dat u niet bent uitgekozen, het spijt me zeer.' Deelt hij mee, ik voel tranen in mijn ogen komen. Jorge, die naast me zit troost me. Hij zelf is ook niet door.

'Bedankt, en tot ziens.' Met die woorden hang ik op.

'He, we zijn tenminste beide niet door, dan is niet de een beter dan de ander.' Kalmeert hij me. Ik knik en kruip tegen hem aan. De deurbel gaat, Jorge staat op en loopt naar de deur, ik hoor wat gepraat, maar kan niet verstaan wat ze precies zeggen.

Jorge komt hand in hand binnengelopen met Bente.

'Wij zijn boven.' Deelt hij mee, ik knik als teken dat ik het gehoord heb. En hij loopt weg.

Jorge heeft nu ongeveer 6 weken met Bente een relatie, en ik ben blij voor hem. Ze is een mooi en lief meisje, en ik ben blij voor hem. Hij heeft continu een glimlach op zijn gezicht. Want ik denk dat hij nog heel erg met Stephie zat, en dit is de perfecte oplossing! Alleen jammer dat hij nu niet meegaat naar Justin Bieber, want dat vind Bente niet goed. Maar ik ga het toch nog een keertje vragen.

Sprintend ga ik de trap op en klop op Jorge's deur, voor het geval ze ergens mee bezig zijn. Maar na een aantal keer kloppen krijg ik nog steeds geen antwoord.

'Okay tortelduifjes, ik weet dat jullie me negeren, ik kom nu binnen!' Roep ik en ik wacht een aantal seconden voor ik de deur open. Bente zit op de schoot van Jorge en ze zijn aan het zoenen.

'Uhum' kuch ik en ze trekken langzaam terug. Jorge krijgt rode wangen en Bente glimlacht naar me.

'Hey Martu, wat is er?' Vraagt Jorge en gaat met zijn haar door Bente's haren.

'Bente, waarom mag Jorge volgende week niet mee naar Justin Bieber?' Vraag ik, hopend dat het toch mag.

'Omdat je hem dan voor jezelf heb.' Zegt ze op een duh-toon. Ik zucht.

'Ik ga hem echt niet van hem afpakken, dat doe ik je echt niet aan.' Stel ik haar gerust. 'Zeker niet nu Jorge eindelijk weer continu lacht! Ik ben blij voor jullie, geloof me. Je weet dat Jorge en ik al jaren beste vrienden zijn, daar zal echt niets aan veranderen, als we naar een concert gaan of wat dan ook.' Leg ik uit.

'Ik heb het niet over Jorge gekkie, ik heb het over Justin.' Lacht ze, nu wordt het me duidelijk. 'Tuurlijk vertrouw ik je met Jorge, jullie wonen samen in één huis. Maar ik ben ook heel erg fan van Justin. Ik bedoel, hij is geweldig, en zo knap.' Lacht ze en maakt een kwijl gezicht. Ik moet lachen.

'He!' Roept Jorge, waardoor Bente en ik nog harder lachen.

'Het is zo Jorgu, maak je maar geen zorgen.' Lach ik. Hij doet zijn armen over elkaar, en kijk nep boos. Samen met Bente liggen we helemaal dubbel.

'Nee hoor lieffie, jij bent ook knap.' Troost Bente hem. En geeft hem een kus op zijn mond, wat uitloopt tot een zoenpartij.

'Hier hoef ik niet bij te zijn!' Roep ik en loop met mijn handen in de lucht de kamer uit, naar mijn eigen kamer. Ik ga maar vast uitzoeken wat ik ga aantrekken, want ik moet goed op de foto staan, natuurlijk.

Uiteindelijk besluit is voor een leuke outfit te gaan, met een witte croptop met mouwen van kant, daaronder een zwart shortje en mijn adidas superstars. Met nog wat leuke sieraden. Het is daar toch heel warm in de zaal.

'Tini?' Hoor ik een stem, ik kijk naar de deurpost en zie Bente staan.

'Oh, hey.' Antwoord ik blij, en kijk weer naar de sieraden, die ik aan het uitkiezen ben.

'Alvast kleding aan het zoeken?' Vraagt ze, ik knik als antwoord en zoek verder.

'Wanneer is het concert? 8 of 9 oktober, Jorge wist het namelijk ook niet meer.' Vraagt ze, ik draai me om.

'Het concert is 8 oktober, volgende week zaterdag dus.' Antwoord ik. 'Nog 10 dagen voor we Justin gaan meeten! OMG!' Schreeuw ik hysterisch en spring op en neer, maar als ik merk dat Bente niet mee springt, stop ik. 'Wat is er?' Vraag ik haar verbaasd.

'Ik kan die dag niet mee.' Vertelt ze zachtjes, en ik zie een paar tranen over haar wangen rollen. Ik knuffel haar meteen.

'He meid, ik zorg wel voor een handtekening als je wilt.' Probeer ik haar te kalmeren, ik voel haar knikken maar als snel barst ze in huilen uit.

'JORGE?!' Roep ik als Bente na een aantal minuten nog steeds niet is gekalmeerd. Hij komt nog geen minuut later de kamer in gerent en kijkt me vragend aan. Maar als hij Bente huilend naast met ziet sprint hij op haar af en troost haar, ik laat ze wel even.

~~~~

Sorry! Sorry voor de mensen die niet van Justin Bieber houden. Ik houd enorm van hem en Tini is ook fan van hem. Dus ik vond het wel een goede combi.

Vertrouw op mij || Jortini Fanfiction Where stories live. Discover now