~ 15 ~

423 21 3
                                    

Tini POV

Jorge opent de kamerdeur en stapt met mijn tas naar binnen, ik mag van hem nog steeds niks dragen, al ben ik nu twee dagen uit het ziekenhuis. Ik ren voorbij Jorge en val op bed, ik deel het bed met Fran, want er zijn maar twee tweepersoonsbedden in deze kamer dus moest iemand wel delen.

Samen met Jorge zitten we op de bank televisie te kijken, mijn hoofd rust zachtjes op zijn schouder. Zijn arm om me heengeslagen, beter kan niet. Tot Fran vrolijk binnenkomt, meteen zitten jullie beide rechtop.

'Tini, je moet vannacht bij Jorge in bed slapen is dat okay?' vraagt hij snel en speelt een beetje met zijn handen, het lijkt wel of hij nerveus is. Ik knik maar, zo erg zal het vast niet zijn.

'Waarom dat?' vraagt Jorge nieuwsgierig. Ik grinnik.

'Ik... ehm... heb een... ehm... vriendin' vertelt hij ons terwijl hij de achterkant van zijn nek krapte. Ik lach en spring op hem af.

'Ik ben zo blij voor je! Je eerste vriendin, vertel eens iets over haar, heb je foto's.' vraag ik enthousiast. Fran begint een beetje te blozen, ja jongens blozen ook. Hij knikt en pakt zijn mobiel uit zijn zak, en laat zijn achtergrondfoto zien.

 Hij knikt en pakt zijn mobiel uit zijn zak, en laat zijn achtergrondfoto zien

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'Wauw..' komt er met moeite uit mijn mond. Ze is prachtig, d'r haren zitten perfect.

'Ze is echt mooi' zeg ik en zie Jorge's mond open hangen, dus ik geef een tik op z'n wang, meteen klapt hij zijn mond dicht en zijn wangen krijgen een rode gloed. Ik grinnik bij de gedachte dat m'n broer en mijn "broer", want Jorge is voor mij een broer, gaan vechten om een meisje. Ook al ga ik me dan doodlachen, ik vind het zielig voor mijn broer, dit is zijn eerste officiële vriendin.

'Wanneer komt ze?' vraag ik nadat hij een aantal foto's heeft laten zien en wat over Abbey, dat is haar naam, heeft verteld.

'Over een uurtje' zegt hij blozend, awh deze jongen is smoorverliefd! Hij gaat met een diepe zucht op het bed zitten.

'Wat is er, bro?' vraagt Jorge terwijl hij zich ook op het bed laat zakken.

'Ik wil haar verrassen, maar ik heb geen idee hoe.' Zucht hij diep. Ik krijg meteen een idee als ik de bos rozen zie die hij mij heeft gegeven na het ziekenhuis.

'Ik heb wel een idee, ga jij naar de winkel voor bonbons, Jorge?' vraag ik terwijl ik Jorge aankijk, hij knikt en begint zijn schoenen aan te trekken en even later heeft hij de kamer verlaten. 'Okay, Fran, ga naar de winkel en haal een fotolijstje met een klein cadeautje. Ik print een foto van jullie twee samen uit en dan maken we de kamer romantisch.' Glimlach ik, meteen knikt hij en sprint de kamer uit. Ik loop naar de laptop van Fran en start hem op, wat niet lang duurt. Ik zoek een geschikte foto uit en laat hem bij de receptie uitprinten.

Na 45 minuten zijn we helemaal klaar, rozenblaadjes richting de tweede slaapkamer en op het bed, samen met een bos rozen, de doos bonbons en een cadeautje. Het is een klein kettinkje met twee hartjes waarvan ze in elkaar overlopen en de ene is versiert met steentjes. Op het nachtkastje staat de foto van ze samen. Super romantisch dus allemaal.

Om vijf voor half zes zegt Fran dat wij even weg moeten, waar we het mee eens zijn en Jorge en ik lopen naar de auto, waarna we naar de Mc Donalds rijden

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Om vijf voor half zes zegt Fran dat wij even weg moeten, waar we het mee eens zijn en Jorge en ik lopen naar de auto, waarna we naar de Mc Donalds rijden.

Fransisco POV

Om half zes precies wordt er op de deur geklopt, ik sprint er meteen naartoe

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Om half zes precies wordt er op de deur geklopt, ik sprint er meteen naartoe. Ik check mezelf nog even in de spiegel en open de deur. Daar staat ze, haar haren gekruld en een schattig roze jurkje, met rustige make-up, meer heeft ze ook niet nodig. Ze is in één woord; beeldschoon. 'Hi' zegt ze terwijl ze bloost, ik heb waarschijnlijk haar lang staarde. 'Hey lieffie' groet ik haar terwijl ik mijn armen om haar heen sla en heer naar binnen leid. Ik schop de deur dicht waarna ik haar tegen de deur duw. Ik leun naar voren en breng langzaam mijn lippen naar de hare, tot ze samen smelten. Ik til haar op zonder ons lipcontact een moment te verbreken, ik ga op het bed zitten en laat haar op mijn schoot rusten. Na een paar seconden laat ik mijn tong over haar onderlip glijden, ze reageert meteen en opent haar mond voorzichtig waardoor onze tongen een vurig spel spelen.

We liggen op het bed, haar hoofd rustend op mijn borstkast en mijn arm ligt op haar schouder, we kijken haar serie op Netflix, Pretty Little Divas ofzo. Ik let niet echt op, maar als zij blij is, vind ik het goed. Ze is nog niet in onze kamer geweest, dus ze heeft alles nog niet gezien.

De deur vliegt open en Jorge en Tini komen lachend binnen, ze schoppen hun schoenen uit en Jorge loopt regelrecht naar de badkamer, Tini daarin tegen glimlacht naar me, nadat ze Abbey en mij samen op bed ziet liggen, ik glimlach terug en keer mijn concentratie terug naar het beeldscherm waar we naar keken. Ookal snap ik werkelijk niks van het verhaal.

Jorge POV

Ik loop met Tini naar de slaapkamer waar Abbey en Fran op bed liggen. We hadden voor ze een etentje gereserveerd om 7 uur zodat wij de hele kamer romantisch voor ze kunnen maken. Slim toch? Tini heeft dit niet bedacht maar ik. Dat had je zeker niet verwacht...

Ik pak mijn telefoon en stuur Fran een berichtje, omdat hij niet van de reservatie af weet.

"Hey Bro, Tini en ik hebben voor jullie om 19:00 een plekje in restaurant Messina gereserveerd. Er hangt een outfit voor je in de kast. Tini heeft een outfit voor Abbey geregeld." Stuur ik hem snel. Na een paar seconden komt het berichtje bij hem binnen. Hij kijkt meteen terwijl Abbey nog steeds gefocust is op het beeldscherm. Fran begint meteen te glunderen wanneer hij het berichtje heeft gelezen. There we go!

Vertrouw op mij || Jortini Fanfiction Where stories live. Discover now