~ 16 ~

394 21 2
                                    

Fran POV

Mijn mobiel leg ik weer weg, op het nachtkastje en ga wat rechter op zitten. Snel gebaar ik Tini en Jorge even de kamer te verlaten, zodat ik het kan vragen aan Abbey. Na een paar keer gebaren begrijpen ze het ein-de-lijk en verlaten de kamer. Eindelijk alleen met Abbey.

'Liefje?' vraag ik haar, ze kijkt meteen op van het beeldscherm en pauzeert datgene wat zich daarop afspeelde. 'Wil je vanavond mee uit eten?' vraag ik en speel een beetje met mijn handen en kijk haar afwachtend aan.

'Ja natuurlijk!' antwoord ze lachend. Wat houd ik toch van haar lach. Gewoon zo realistisch, en niet een die de meeste meisjes maken. Ik houd ook van Tini's lach, maar dat is omdat ze mijn zusje is, en ik wil dat mijn zusje gelukkig is.

'Abb! Kom ik help je met klaar maken' stormt Tini de kamer binnen, en pakt Abbey's arm vast. Ik glimlach snel naar haar, maar ze is meteen weg.

Tini POV

Nadat Fran Abbey heeft uitgevraagd, heb ik haar meteen meegenomen naar de badkamer, om haar daar helemaal klaar te maken.

'Dus Abbey, wat vind je zo leuk aan Fran' vraag ik overenthousiast en blij. Ze giechelt verlegen en begint een beetje kleur op haar wangen te krijgen.

'Nou, waar moet ik beginnen? Ik vind alles aan hem leuk!' begint ze. 'Zijn glimlach, ogen en zijn haar. Zijn grapjes en de kietelgevechten.' Ze moet lachen. 'Hoe zorgzaam hij voor me is en hoe beschermend. Ook omdat hij heel romantisch is en vooral hoe hij zoent.' Eindigt ze haar verhaal blozend. Terwijl ik bij de gedachte van haar zoenend met mijn broer, moet kokhalzen. Want he het is en blijft mijn broer.

'Awh, zo lief!' grinnik ik, nadat ik over de walgelijke gedachte ben heen gestapt, zet ik Abbey op een stoel, die ik had meegenomen. 'Ga zitten, ik ga je helemaal klaarmaken' glimlach ik naar haar, waarop ze terug glimlacht. Ik pak mijn make-up tas en begin met opmaken, waarna ik haar haar krul, en een strik in haar haar bevestig.

'Je ziet er prachtig uit!' slaak ik met een kreet

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

'Je ziet er prachtig uit!' slaak ik met een kreet. Ze begint te blozen. 'Ik heb ook nog een leuke outfit voor je' vertel ik haar en vraag haar haar ogen voor een moment te sluiten. Ik pak snel het jurkje die ik voor haar heb uitgezocht en houd hem voor haar gezicht. 'Open je ogen maar' vertel ik haar, en langzaam opent ze haar ogen. Na een paar keer knipperen bijt ze op haar lip. 'Vind je heb niet mooi?' vraag ik een beetje teleurgesteld als er een traan over haar wang rolt. Ze schud haar hoofd.

'Hij is echt prachtig!' lacht ze

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

'Hij is echt prachtig!' lacht ze. 'Dit zijn tranen van vreugde' en bijt weer op haar lip.

'Kom kleed je snel om! Ik wil het eindresultaat zien. Maar kijk nog niet in de spiegel' leg ik haar uit en ze pakt de jurk uit m'n handen. Ik verlaat de badkamer om haar wat privacy te geven en ik zie Fran zichzelf klaar maken met de hulp van Jorge, die beide klunzen met zijn stropdas. Weten mannen nou echt niet hoe dat moet? 'Zal ik het dan maar even doen' zucht ik plagend en loop sloom op ze af. Ze moeten lachen.

'Dankje Sis.' Glimlacht hij terwijl ik bezig ben. Ik glimlach natuurlijk terug. Als ik klaar ben geef ik hem een zoen op zijn wang en loop weer naar de badkamer waar Abbey al klaar staat.

'Ben je klaar voor het eindresultaat? Want je ziet er ongelofelijk mooi uit!' slaak ik uit. Ze knikt en ik zet een paar stappen naar de spiegel, en pak de handdoek, waarmee ik hem mee heb bedekt, er voorzichtig af. En ik kijk naar Abbey, haar mond valt open en ze bekijkt zichzelf in de spiegel.

'Dankje Tini! Ik heb me nog nooit zo mooi gevoeld.' Bedankt ze me, ze straalt echt geluk uit. Ik zie haar ogen waterig worden

'Niet gaan huilen, dan loopt je make-up uit!' lach ik, waarna ze mee lacht en haar tranen verdwijnen.

Na ongeveer 5 minuten horen we geklop op de badkamer deur. Ik sprint er naar toe, niet dat ik echt ver kan rennen maar met een paar grote stappen sta ik bij de deur. Ik open hem een beetje en zie Fran staan met een bos bloemen in zijn hand, ik glimlach en hij kijkt me hoopvol aan. 'Abb?' vraag ik en draai mijn hoofd om haar aan te kijken. 'Volgens mij wilt iemand je zien' zeg ik met een knipoog en ze komt blozend op me afgelopen. Ik open de deur en glip er snel naar buiten en trek Jorge mee weg.

Fran POV

Verlegen komt Abbey achter de deur vandaan, kijkend naar haar schoenen. Mijn mond valt open en ik staar haar aan waardoor ze begint te blozen. Ik houd me hand op, 'Je ziet er werkelijk geweldig uit.' Complimenteer ik haar. Ze pakt mijn hand vast en komt wat dichter bij me staan. 'Klaar om te gaan?' vraag ik. Ze schud haar hoofd en loopt de kamer in, waardoor ze mijn hand los moet laten. Na een paar seconden komt ze terug met een tasje. Ik glimlach naar haar. 'Laten we gaan?' vraag ik haar en pak haar hand vast. Ze knikt en samen lopen we de kamer uit, en naar de lift. In de lift leun ik tegen de muur aan, en ik trek haar naar me toe. Ik geef haar zacht een kusje op haar lippen, om niet meteen haar make-up look te verpesten. 'Heb je er een beetje zin in?' vraag ik wanneer de liftdeuren zich openen, we lopen hand in hand naar de auto waar ik de deur voor haar open houd en haar rustig laat zitten, en weer sluit. Zelf jog ik naar de andere kant van de auto en stap ook in. Ik doe mijn gordel om, kijk of Abbey hem om heeft en start daarna de auto op weg naar het restaurant.

Vertrouw op mij || Jortini Fanfiction Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu