~ 13 ~

489 18 8
                                    

Tini POV

Een heerlijke geur verspreid door de kamer, dringt mijn neus binnen, waardoor ik langzaam wakker wordt. Ik open mijn ogen en zie Jorge een broodje eten. Wat ziet dat broodje er heerlijk uit.

'Jorge?' vraag ik zacht, hopend dat hij mij hoort, en dat doet hij want hij draait snel zijn hoofd naar mij toe en kijkt me met een volle mond vragend aan, waardoor ik moet giechelen.
'Ik heb honger' kreun ik zachtjes. Hij knikt en schuift zijn stoel voorzichtig naar mijn bed toe.
'Hier, neem mijn broodje maar, ik heb er al eentje op, ik kan er straks nog wel een halen' glimlacht hij lief naar me, ik glimlach terug en eet voorzichtig het halve broodje verder op.

'Jorge?' vraag ik als ik zijn broodje op heb. Hij kijkt me meteen aan. 'Dankje wel voor alles' glimlach ik. Hij staat op en geeft me een knuffel.
'Geen probleem, daar is vriendschap voor bedoeld toch?' zegt hij alsof alles wat hij doet niets is. Ik glimlach terug naar hem en pak zijn hand vast, hij gaat weer zitten maar laat mijn hand niet los. Langzaam sluit ik mijn ogen weer en val in een droomloze slaap.

Jorge POV
Cande en Ruggero komen binnenlopen en dat betekend dat ik en Mechi naar huis gaan. Ik loop naar Tini, die nog ligt te slapen, en geef haar een kusje op haar wang.
'Tot morgen' fluister ik en geef haar nog een kusje op haar wang en laat daarna Mechi, Tini een knuffel geven. Als we doei gezegd hebben lopen we het ziekenhuis uit en lopen richting de auto

'Als ik thuis ben ga ik meteen slapen' lach ik, waarna ik de auto van het slot klik en instap.

'Dromen over Tini zeker' zegt Mechi half serieus maar ook half lachend. Ik schrik op van haar reactie.

'Hoezo over Tini?' vraag ik verbaasd aan haar. Ze moet lachen.

'Je vind haar leuk, dat zie je meteen aan je, je gedraagt je anders bij haar dan bij ons. Je ogen gaan glinsteren wanneer je over d'r praat en je bent altijd vrolijk in haar buurt.' Legt ze uit. Ik heb het gevoel dat ik rood word, dus ik kijk snel in de autospiegel en zie dat dat niet het geval is, gelukkig maar.

'Ik vind haar niet leuk, ja als een vriend maar niet leuk, leuk!' zeg ik zo verbaasd mogelijk Ze kijkt me aan met een blik van "Meen je dit serieus".

'Wauw, jullie lijken steeds meer op elkaar, waarom geven jullie niet gewoon toe aan jullie gevoelens?!'roept ze lachend. Ik zit er maar een beetje ongemakkelijk bij. Want wat kan ik nu zeggen.

'Vind Tini mij leuk?' vraag ik uiteindelijk maar. Ze kijkt me aan en begint te lachen.

'Natuurlijk vindt ze je leuk, dat zie je aan alles, ze heeft het altijd over je, ze heeft je zelfs voor een tv-serie opgegeven, omdat dat je droom is. Ze is gek op je.' Vertelt ze mij met een lieve glimlach. Ik ben alleen maar verbaasd over het feit dat ze me heeft opgegeven voor een tv-serie.

'Tv-serie?!' vraag ik d'r.

'Dat is het enige wat je zegt? Niet iets van "Wat lief, ik ben ook gek op haar" maar nee je zegt alleen maar, Tv-serie?!.' Lacht ze.

'Laten we maar gaan voordat we hier nog uren in de auto zitten.' Lach ik en start de auto.

Mechi POV

Ugh! Waarom willen ze niet toegeven aan hun gevoelens, ik word er zo gek van!!

Ik pak mijn mobieltje uit mijn tas en besluit Cande te appen.

~App gesprek~

12:39 Ik: Heei C! Ik heb je hulp nodig.😉

12:41 Cande💝🍍: Hay Mec.

12:41 Cande💝🍍: What's wrong girl?😕

12:42 Ik: We moeten Jor en Tini aan hun gevoelens laten toegeven.😍

12:42 Cande💝🍍: Waaaaaat?? 😓

12:42 Ik: Ze zijn verliefd op elkaar, maar ze willen het niet toevoegen.

12:42 Ik: Duuhh😜

12:43 Cande💝🍍: Ow! Zeg dat dan...😂

12:43 Cande💝🍍: Maar ik help je, moet ik R ook vragen?😘

12:43 Ik: Ja doe dat ff, hij kan dan met Jor praten.👍

12:43 Cande💝🍍: Okay ga t meteen doen, ben zo terug.

12:43 Ik: Okay S6!

13:07 Cande💝🍍: R, heeft een nice plan.

13:07 Cande💝🍍: weten wat?😏

13:09 Ik: Ofc!

13:09 Ik: Tell me!😱

13:09 Cande💝🍍: Komt ie...

13:12 Cande💝🍍: Wat nou als we met ze praten, wij met Tini en R met Jor, en dat gesprek opnemen😏, als ze het dan toegeven, dan hebben we het op opname.😎 Als ze het dan nog ontkennen hebben we het op opname, en dan moeten ze het elkaar wel zeggen omdat wij het anders doen...❤

13:12 Ik: Geniaal! Dat doen we.💋 💪

13:12 Cande💝🍍: Ik ga weer, Tini is wakker. Kisses xx💕❤

13:12 Ik: Okay, geef haar een dikke kus en knuffel van mij en Jor! Xx

13:12 Ik: Byeeee x😍💋

~Appgesprek~

'We zijn er' zegt Jorge als we voor mijn huis staan, ik glimlach en pak mijn tas van de achterbank. Hij opent zijn raam en ik geef hem onhandig een knuffel.

'Veel droomplezier' wens ik hem toe met een knipoog, daarna loop ik mijn huis binnen. Ik hang mijn jas op en loop meteen naar de slaapkamer, ik laat me op bed vallen. Mijn ogenleden vechten maar vallen na een korte tijd toch dicht.

Jorge POV

Ik open de voordeur en schop mijn schoenen uit.

'Heei lieffie!' roep ik door het appartement heen. Geen antwoord. Is ze niet thuis? Ik trek mijn jas uit en loop richting de slaapkamer. Als ik daar binnen stap zie ik Stephie in bed liggen... MET PETER!!!

'WTF DOE JE?!' roep ik boos, meteen stoppen ze met zoenen en een verschrikte blik van Stephie kijkt mij aan.

'Schatje, het is niet wat het lijkt, echt niet' smeekt ze me terwijl ze uit bed stapt. Peter stapt ook uit bed.

'Trek alsjeblieft iets aan' jammer ik en bedek mijn ogen. 'Maar ik wil je excuses of redenen niet horen Stephie, je gaat vreemd, en niet zo'n beetje ook!?' roep ik boos uit. Ik open mijn ogen weer en zie het betraande gezicht van Stephie met een arm van Peter om haar heen. 'Hoelang is dit al aan de gang?!' vraag ik serieus, proberend niet te schreeuwen van woede.

'Ongeveer een jaar' fluistert Stephie zachtjes en slaat haar ogen neer.

'Waaaaaat?!' vraag ik in ongeloof. 'EEN HEEL JAAR?!' roep ik er achteraan. Ze knikt. 'Was ik niet genoeg voor je?' vraag ik nog steeds vol ongeloof.

'Dat zie je toch' grijnst Peter.

Vertrouw op mij || Jortini Fanfiction Where stories live. Discover now