~ 4 ~

693 29 6
                                    


Tini POV

Na ongeveer 10 minuten in de rij te hebben gestaan, zijn we eindelijk aan de beurt, we hebben een 1 persoons band genomen omdat voor de 2 persoons een gigantische rij stond. We leggen snel de band in het water Jorge gaat er voorzichtig inzitten en trekt mij op zijn schoot, hij zet zich voorzichtig af waardoor we de donkere glijbaan in glijden, na een aantal bochten en dalingen komen we bij de uitgang van de glijbaan waar Lodo en Mechi op ons wachten. Ze glimlachen maar ik weet niet waarom... Oh wacht... Ik zit op Jorge's schoot. Ik schiet in de lach waardoor Jorge me heel raar begint aan te kijken. Ik schud mijn hoofd als teken dat hij het niet wilt weten en hij knikt. We stappen uit de band en geven hem door aan de volgende. Okay misschien is het wel verkeerd. Wacht watt zeg ik?! Het IS verkeerd dat ik op Jorge's schoot van de glijbaan ging! ugh! Wat heb ik gedaan! Als Peter of Steph dit horen hebben we sowieso allebei een probleem. Ik kijk over mijn schouder naar Jorge die aan komt lopen, hij glimlacht naar me maar ik glimlach niet terug. Meteen verandert zijn vrolijke gezicht naar een droevig gezicht en hij komt naar me toe gelopen.

'Wat is er?' vraagt hij terwijl hij over mijn rug wrijft.

'Wat we net deden was slecht... Wat als Peter of Steph erachter komen? Dan hebben we allebei een probleem, denk je niet?!' zegt ik bang

'He! Maak je daar nu geen zorgen om, maar geniet van dit weekend! Het komt vast wel goed!' stelt hij mij gerust. Ik glimlach meteen.

'Je hebt gelijk' glimlach ik.

Ik was van plan hem een knuffel te geven maar de meiden komen aangelopen.

'Heee! Hier zijn jullie! We waren jullie kwijt' zeggen de meiden, nou ja het is wat je zeggen noemt, het is toch eerder schreeuwen. 'Gaan jullie mee naar de wildwaterbaan?' vragen ze. Ik kijk Jorge aan en hij knikt dus ik knik ook. De meiden lopen in de richting van het buitenbad waar de wildwaterbaan begint. Eenmaal daar aangekomen loop in voorzichtig het water in, het is heerlijk warm, we zwemmen naar het begin van de baan en klimmen over het randje, iedereen bost tegen elkaar aan en we hebben de grootste lol!

~.~.~ Time Skip ~.~.~

Jorge POV

We zitten bij een cafeetje wat te drinken, de meiden zouden later komen dus ik zit hier met Ruggero, ik hoor de deur open gaan en mijn naam. 'Jorgie!!' ik kijk richting de deur en zie Stephie aankomen lopen, ik sta op en loop naar haar toe.

'Wat doe jij nou weer hier?' vraag ik haar nog een beetje verbaasd.

'Jou verrassen natuurlijk!' zegt ze met een grote glimlach op de gezicht. 'Maar ook hallo' zegt ze terwijl ze zich lachend in mijn armen stort. Ik moet ook lachen, we laten langzaam los en lopen hand in hand naar onze tafel. We beginnen wat te praten tot de meiden aan komen lopen.

'Hey Stephie! Hoe kom jij hier nou?' vraag Tini enthousiast.

'Ik ben hier alleen vanmiddag hoor, maar ik was in de buurt.' Zegt ze vrolijk. Tini knikt glimlachend en wilt gaan zitten maar alle stoelen zijn bezet, ze gaat tussen mij en Ruggero staan.

'Tini kom anders bij mij op schoot' zeg ik. 'Dat vind je toch niet erg Steph?' ze schud geruststellend haar hoofd en glimlacht naar Tini, ik pak Tini's middel vast en trek haar op mijn schoot. In het begin zit ze nog een beetje ongemakkelijk omdat Stephie haar steeds aankijkt, ik pak Stephie's hand vast en glimlach naar haar, daar zit in dan, een meisje op schoot terwijl mijn vriendin naast me zit, beetje ongemakkelijk maar het gaat goed, Stephie en Tini mogen elkaar heel erg, ze zijn dikke vriendinnen en daar ben ik echt heel blij mee. Als mijn vriendin mijn bestie niet zou uitstaan weet ik niet wat ik zou moeten doen denk ik...

'Ik ga even naar de wc' zegt Tini en staat op van mijn schoot.

'Ik ga mee' zegt Steph en ze loopt samen met Tini naar de damestoiletten.

Tini POV

Ik loop vrolijk met Stephie weg bij de rest, we gaan naar de wc en doen ons ding, als ik de wc uitkom staat Stephie me met een boos gezicht op te wachten. 'Als jij nog een keer aan MIJN vriendje zit, dan krijg je daar spijt van' zegt ze terwijl ze boos naar me wijst.

'Als jij denkt, dat ik jouw vriendje wil afpakken, no way! We zijn besties niet meer en niet minder, en Jorge is trouwens geen bezit he! Ga eens met respect met hem om! Maar als je me wat aan doet, krijg je er spijt van. Ik heb genoeg vrienden die me steunen!' en met die woorden loop ik de toiletten uit en laat Stephie verbijsterd achter. Ik zie Jorge naar me kijken en hij klopt op zijn schoot. Ik glimlach en loop naar hem toe. 'Ik ga wel staan' zeg ik zacht en kijk naar Stephie die aan komt lopen.

'Laat haar lekker gaan! Ik zeg toch dat t mag, en als je er problemen mee krijgt stuur je haar maar naar mij. Goed?' ik knik en hij trekt me weer op zijn schoot. Maar voor ik het weet duwt Stephie me ervan af. Ze kijkt me boos aan. Ze wilt op Jorge's schoot gaan zitten maar hij houd haar tegen, hij staat op en helpt me overeind. 'Gaat het?' ik knik, ik zie de bezorgde blik in zijn ogen. Ik glimlach zwak naar hem. Mijn arm doet nu best pijn, ik viel namelijk met mn arm op de tafelpoot. 'Ben je wel goed in je hoofd Stephie? Waarom duw je Tini zomaar weg? Door jou is ze nu misschien gewond.' Snauwt hij boos naar haar.

'Ze mag niet aan je zitten!! Je bent van mij' snauwt ze terug.

'Ten eerste Jorge is geen bezit' kom ik tussen beide. 'En ten tweede, Jorge vroeg het mezelf, ik zei al dat ik best wilde staan maar hij vond het niet erg zei hij. Toch?' mompel ik terwijl ik hem vragend aankijk.

'Dat klopt ja! Ik heb het zelf gezegd dat dit mocht. Tini heeft helemaal gelijk. Kom Tini, we gaan naar huis, je moet je wond op je arm schoon gaan maken.' Zegt hij en ik knik. Stephie kijkt me boos aan...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En wat vond je ervan?

Eindelijk wat drama in het verhaal!

Kisses Me!

Vertrouw op mij || Jortini Fanfiction Where stories live. Discover now