~ 6 ~

599 27 11
                                    


Tini POV

'Heei Stephie' probeer ik zo normaal mogelijk te zeggen. 'Ga je mee naar Jorge en Ruggero die zitten in het café' vraag ik, maar het enige wat ze doet is knikken.

Als we in het café aankomen kijkt Jorge over zijn schouder naar ons. Hij glimlacht naar Stephie die vrolijk naar haar toe huppelt en op zijn schoot springt, hij moet erom lachen, en ik... Ik sta hier, zonder vriendje, terwijl iedereen lekker romantisch doet, ik besluit naar het huisje te gaan. En zo gezegd zo gedaan, als ik bij het huisje ben, pak ik mijn laptop en ga ik films kijken die ik heb gedownload.

Jorge POV

We zitten gezellig met z'n alle te praten, maar dan kom ik erachter dat Tini er niet is. 'Een moment jongens, waar is Tini?' vraag ik bezorgd. Iedereen haalt zijn schouders op maar Stephie kijkt me boos aan. 'Wat is er liefje?' 'Wat er is?! Je vraagt alleen maar naar Tini, Tini dit, Tini dat...' Zegt ze in een adem. 'Rustig liefje! Er is niks tussen ons, maar ze voelt als mijn kleine zusje, dat weet je he' Ze knikt en slaat haar ogen neer. 'Hé! Laten we er nog een gezellige dag van maken, want ik heb je 2 weken niet gezien.' Met die woorden verschijnt er een glimlach op haar gezicht, ze knikt en ik pak haar hand, samen lopen we het café uit, op naar de stad.

We lopen winkel in en uit, we kopen niet veel maar Stephie houd gewoon van shoppen, ik weet niet hoeveel kleding ze gepast heeft maar dat maakt me niet uit, ik ben blij dat we weer samen tijd kunnen doorbrengen. Ik word uit mijn dagdroom verstoort doordat Stephie mijn hand aan tikt. Ik kijk haar aan. 'Wil je het liefste vriendje ooit zijn en dit jurkje voor mij kopen om te laten zien dat je van me houd?' zegt ze hoopvol terwijl ze me met puppyoogjes aan keek, ik keek naar het prijskaartje. €150 euro voor een jurkje, dat vind ik wel heel erg duur, maar haar ogen. Arg ik kan daar niet tegen. 'Goed dan...' geef ik me uit eindelijk over. 'Yeeeey! Dankje dankje dankje' zeg ze terwijl de op en neer springt van blijdschap. 'Rustig, ik ga het afrekenen, ga jij maar vast naar de auto, want ik wil wel zo terug naar het huisje en jij moet ook weer naar huis.' Ze knikt en loopt weg.

Tini POV

Ik zit in de zon mijn tijdschriften te lezen tot ik in slaap val.

Ik voel een koude golf over me heen gaan, ik open mijn open en zie Jorge voor de staan met zijn mobiel in zijn hand, als ik omhoog kijk zie ik Ruggero met een lege emmer staan, ik sta op en storm op Jorge af en pak zijn mobiel uit zijn handen, ik ga snel naar zijn galerij om de video te verwijderen, maar als ik op zijn home screen ben stop ik. Waarom heeft hij een foto van hem en mij als achtergrond? En niet van Stephie en hij? Dat vind ik gek. 'Jorge? Wordt Steph niet jaloers als ze deze achtergrond ziet?' zeg ik terwijl ik naar zijn telefoon wijs. Ik zie dat hij ervan schrikt en wilt zijn telefoon pakken maar ik trek mijn arm net op tijd weg. 'Geef antwoord op mijn vraag' ik kijk hem vragend aan. 'Ik vond het irritant om overal Stephie en mij op de achtergrond te zien, dus ik heb ons op de achtergrond gedaan, maar de rest van de apps waar je een achtergrond kan doe is wel van ons. Maar ze weet t niet.' Terwijl hij dat laatste zegt slaat hij zijn ogen neer. 'Doe dan voor de veiligheid een foto van de groep en niet alleen ons twee.' Zeg ik en geef hem een knipoog. Snel pakt hij zijn telefoon weer terug en verandert de achtergrond terwijl ik naar binnen loop om me af te drogen.

Jorge POV

Lekker gedaan Jorge! Nu weet Tini dus dat je een achtergrondfoto met haar had, maar ze heeft wel gelijk, als Steph hier achter komt heb ik inderdaad een probleem, een groot probleem zelfs.

Tini komt de badkamer uitgelopen met droge kleren aan terwijl ze haar haren droogt. 'Waar is Stephie eigenlijk?' vraagt ze lief. Ik glimlach bij de gedachte aan Stephie. 'Jorge hallo?!' ja hoor, Tini zwaait weer voor m'n hoofd. Ik moet er alleen maar lachen. 'Lach nou een keer niet en geef gewoon antwoord.' Zegt Tini nu licht geïrriteerd. 'Ze is al naar huis gegaan.' Zeg ik uiteindelijk na een paar minuten. Tini knikt en loopt onze slaapkamer in loopt.

Tini POV

Ik vind het schattig hoe verliefd Jorge is op Stephie, ik hoop dat Peter ook zo vaak aan mij denkt. Bij deze gedachte laat ik me op het bed vallen. Mijn telefoon gaat en ik kijk naar de display, Peter. Als je het over de duivel hebt.

~Telefoongesprek~

'Heei schatje' neem ik vrolijk op.

'Hoi Martina' zegt hij terug, oe dit klinkt serieus.

'Wat is er schatje? Je klinkt zo serieus' vraag ik bezorgd.

'Ja, ik moet je iets belangrijks vertellen' mompelt hij.

'Ow wat dan?' hij gaat het toch niet uitmaken he?!

'Ik ehm... ik ben niet meer... verliefd op... jou' krijgt hij er moeilijk uit, maar na die woorden hangt hij meteen op.

~Einde Telefoongesprek~

'NEEEEEE' schreeuw ik uit en de tranen stromen over mijn wangen, waarom?! Waarom ik?!



Vertrouw op mij || Jortini Fanfiction Where stories live. Discover now