~ 10 ~

568 24 9
                                    


Tini POV

'Nee, nee tuurlijk vind ik hem niet leuk' zeg ik snel. 'Maar weet je wat is vanmiddag las?' verander ik snel het onderwerp. 'Vertel' vraagt Mechi, maar ze weet volgens mij dat ik lieg. 'Ik ga auditie doen voor een TV- serie!!' roep ik enthousiast, ik zie meteen Mechi's blik veranderen en ze begint samen met mij te gillen. 'IK OOK!!' gilt ze er nog achteraan. Mijn ogen worden groot. 'Serieus?!' ze knikt, we beginnen er enthousiast over te praten.

Mijn mobiel maakt een geluidje, ik pak hem en zie dat ik een berichtje heb. Van Stephie?! Waarom nou weer van haar?! Ik besluit hem nog niet te bekijken omdat ik bang ben voor een dreig berichtje. 'Wie is het?' vraagt Mechi nieuwsgierig. 'Stephie...' zeg ik dan maar snel om er vanaf te zijn , maar omdat ik het zo snel vertel gaat ze doorvragen.

Mechi is net onze vrienden ophalen en ik ben bezig met de troep in de keuken op te ruimen. Dan vraag je je zeker af, troep? Onze vrienden ophalen? Ik zal het even vertellen.

~FLASHBACK~

'Zullen we pizza gaan bakken?' vraag ik. 'Ik heb namelijk weinig zin om iets gezonds te gaan maken' Mechi moet lachen maar knikt wel, we kijken op internet voor de ingrediënten die we nodig hebben en schrijven het op om het te halen in de winkel, nou ja Mechi gaat het halen en ik zet alles klaar.

'Ben er weer' roept Mechi en komt de keuken binnenlopen met een zware boodschappentas. 'Wat heb je allemaal meegenomen joh!' roep ik verbaasd. 'Zoveel stond er toch niet op het lijstje, of wel?' ze schud lachend haar hoofd. 'Nee dat klopt maar ik heb ook heel veel lekkere dingen meegenomen voor een slaapfeestje met de meiden, en hun boys!' roept ze enthousiast, ik ben enthousiast tot ik het woord "hun boys" hoor, al mijn vriendinnen hebben een vriendje behalve ik. 'Ik vraag Stephie en Jorge ook te komen okay?' vraag ik aan Mechi, want ik wet 100% zeker dat ze die niet heeft uitgenodigd. Ze knikt als antwoord en begint de tas uit te ruimen. Ik pak mijn mobiel en bel naar Jorge.

~Telefoongesprek~

'Met Jorge' hoor ik hem opnemen, ik glimlach.

'Hee, met Tini' groet ik hem vrolijk terug. Te vrolijk?

'Ow hai Tini, wat is er?' vraagt hij vrolijk terug. Okay ik ben dus niet te vrolijk want hij is ook vrolijk. Niks aan de hand hoor, want ik vind hem niet leuk hoor, geloof me.

'Ik en Mechi geven een slaapfeestje voor onze vrienden.' Roep ik enthousiast door de telefoon. 'Komen jij en Stephie ook?' vraag ik er nog achter aan. Ik hoor hem en Stephie op de achtergrond praten.

'Sorry Tini, Stephie gaat met haar vriendinnen naar de bios en blijft daar slapen, is het erg als ik alleen kom?' Ik glimlach bij die gedachte dat hij alleen hierheen komt. Nee! Ik vind hem niet leuk, maar ik mag Stephie niet meer door die dreigberichtjes. Ik hoor op de achtergrond geschreeuw, ik moet er om lachen maar ik houd me in.

'Ja tuurlijk is dat goed, als Stephie het goed vind tenminste.' Zeg ik snel voordat ik verder in m'n gedachten verzink.

'Ja ja, Stephie vind het goed toch liefje?' hoor ik m aan Stephie vragen. 'Okay hoelaat moet ik bij jou zijn?' vraagt ie.

'Je kan komen rond zes uur of je kan wachten tot Mechi je ophaalt, wat je zelf wilt.' Leg ik hem uit terwijl ik naar mijn kamer loop en op bed ga liggen. En na lang gepraat of eigenlijk kan je het wel geschreeuw noemen, praat hij eindelijk weer tegen mij.

'Ja dan ben ik er om zes uur, dan komt Stephie ook nog even mee en dan breng ik haar om zever uur even naar haar vriendinnen en dan kom ik weer terug.' Zegt hij uit. 'Is dat oké?' vraagt hij er nog na. Ik knik maar bedenk me dan snel dat hij me natuurlijk niet kan zien en antwoord snel dat dat goed is.

'Tot zo' hoor ik hem zeggen en hij hangt op.

~einde gesprek~

Ik loop weer naar beneden met een glimlach en loop de keuken in, ik zie dat Mechi alles al klaar heeft staan, we maken het deeg vast klaar en leggen het op tien verschillende borden, ja er komen tien gasten en iedereen maakt zijn eigen pizza.

Als het deeg kant en klaar op de borden ligt vullen we de bakjes met de ingrediënten voor op de pizza.

~Einde FLASHBACK~

Jorge POV

Ik rits mijn tas dicht, als ik mijn laatste dingetje, mijn tandenborstel, erin heb gedaan, roept Stephie me om naar beneden te komen. Ik doe snel de rits van mijn sporttas dicht en sprint de trap af, want Stephie is nogal ongeduldig, met alles, dat is haal slechte eigenschap. 'Kunnen we?' zucht ze geïrriteerd alsof ze een uur heeft staan wachten, het was maar 10 minuten, minder zelfs. 'Ja kom we gaan' zeg ik en pak haar tas nadat ik de deur voor haar heb open gedaan, als ze buiten is doe ik de deur weer dicht en op slot. Ook doe ik de deur van de auto voor haar open en dicht.

Ik stop de auto als we voor Tini's huis staan, daar stap ik uit om Stephie's deur te openen, en te sluiten. Ze loopt naar Tini's huis terwijl ik de auto weg zet. Ik pak de tassen van de achterbank en loop ook naar het huis. Fran doet open. 'He bro, hoe ist?' vraagt hij vrolijk en pakt een tas van me over, maar meteen komt Stephie op ons afgerent. 'Blijf van mijn tas idioot!' schreeuwt ze boos naar hem. Ik merk dat Fran schrikt en ik pak de tas van hem over. Stephie loopt glimlachend weg. Fran kijkt me aan met een gezicht van "Dit is jouw vriendin". Ik lach en haal mijn schouders op.

'JORGE!!' roept Stephie, terwijl ik naast haar zit. 'Het is 7 uur!!' Ik sta op met een zucht en pak haar tas weer op en we lopen naar de auto.

.....................................

Sorry, ik was donderdag te druk bezig met school en gisteren ook, daarom heb ik niet geupdate. Hopelijk vinden jullie het wel leuk. PS: Wil jij in dit verhaal zitten? Doe dan het volgende:

Vriendin van Tini:

Naam + bijnaam:

Leeftijd:

Hobby's:

Karakter: 3 dingen (jaloers, druk, stil, vrolijk, snel boos etc)

Vriend van Jorge (je mag ook iemand bedenken):

Naam + bijnaam:

Leeftijd:

Hobby's:

Karakter: 3 dingen (jaloers, druk, stil, vrolijk, snel boos etc)



Vertrouw op mij || Jortini Fanfiction Donde viven las historias. Descúbrelo ahora