~ 12 ~

438 22 1
                                    

Tini POV

Ik voel iets op mijn hoofd en word duizelig. Langzaam wordt alles zwart voor mijn ogen. En wat er voor de rest gebeurde? Weet ik niet meer.

Jorge POV

Ik open mijn ogen om te kijken waar Tini nou is, maar ik zie haar op de grond liggen. 'WAT IS ER GEBEURD?!' roep ik als ik zie dat er bloed uit Tini's hoofd komt, ik pak mijn telefoon en bel 112. Ook trek ik mijn shirt uit en houd hem als een propje tegen haar hoofd, om het bloed te stoppen.

Nog geen 5 minuten later hoor ik een ambulance de straat inrijden. Ik kijk naar de rest, die er bij is gekomen, en Mechi loopt naar de voordeur. Fran heeft tranen in zijn ogen als hij zijn zusje zo op de grond ziet liggen. Dat snap ik ook wel. Arme Tini. Maar wie heeft dit nou eigenlijk gedaan. Ik besluit het huis rond te zoeken, ik loop alle kamers in, maar niks. Ik zoek ook in de tuin, en in een klein hoekje zie ik een schaduw, is dat hem? Of haar? Ik loop voorzichtig dichterbij.

'Stephie?!' mijn ogen worden groot als ik haar daar zie zitten, met een mes in haar hand. 'Wat heb je gedaan?!' Roep ik geschrokken. Langzaam staat ze op en loopt naar me toe.

'ZE MAG JE NIET INPIKKEN' Roept ze huilend.

'Wat?!' vraag ik verbaasd. 'Denk jij nou echt dat zij mij gaat inpikken?! Waarom?!' voeg ik er nog verbaasder aan toe.

'Je gaat zo veel met haar om. Je bent ook heel close met haar, zo close dat ik bang ben je aan haar te verliezen. Ze is zoveel knapper dan mij...' verder komt ze niet en begint zachtjes te snikken.

'Hé hé! Dat is niet waar, het knapste meisje die ik ken zit hier recht voor mij.' Vertel ik haar met een glimlach. Al snel komt er een kleine glimlach op haar gezicht. Ik open mijn armen en neem haar in een knuffel. 'Je zal me echt nooit verliezen, dat beloof ik je' mompel ik in haar haar en geef haar daarna ook een kusje.
'Zullen we terug gaan?' vraag ik nadat ze weer is bijgekomen. Waar ze op knikt en pakt mijn hand en begint te lopen.

'Wacht!' zeg ik snel en ze kijkt me vragend aan. Ik maak mijn duim een beetje nat en haal de uitgelopen mascara onder haar ogen weg.

'Jorge!?' hoor ik iemand roepen en ik kijk naar de tuindeur. Daar staat Fran.
'Wil je mee naar het ziekenhuis of blijf je hier?' vraagt hij. Ik kijk Stephie aan. Ze knikt liefdevol en meteen ren ik het huis binnen om met Fran mee te gaan.

Tini POV

Ik hoor stemmen, ik open langzaam mijn ogen, maar sluit ze direct weer tegen het felle licht wat schijnt.

'Ze is wakker' hoor ik een bekende stem zeggen, maar ik heb geen idee wie... Ik probeer opnieuw mijn ogen te openen, maar dit keer knijp ik ze dicht tot spleetjes.

'Ik haal een dokter' hoor ik een andere stem zeggen en ik probeer mijn hoofd te draaien, maar al snel stop ik door een pijn scheur die door mijn lichaam heen gaat.
'Blijf maar rustig liggen' hoor ik weer die o zo bekende stem zeggen en ik voel een hand op mijn wang. Langzaam beweeg ik mijn hand ernaar toe maar dan merk ik dat ik allerlei draden aan mijn pols heb hangen.

'Ah, mevrouw, ik zie dat u wakker bent' zegt een meneer die voor me komt staan. 'Ik ben Dokter de Bruin' stelt hij zichzelf voor. Ik knik, voor zover je het knikken kan noemen.

'Blijf liggen' hoor ik die bekende stem weer zeggen als ik rechtop wil gaan zitten, ik voel weer een hand op mijn wang. Ik sluit mijn ogen genietend van het moment.

Jorge POV

Nog steeds zit ik bij Tini in de kamer, iedereen is naar huis op Fran, Mechi en ik na dan. Ze slaapt u ongeveer een uurtje. Ik zit op instagram tot ik gekreun hoor, meteen schiet mijn blik naar Tini, volgens mij is ze wakker geworden.

'Tini?' vraag ik voorzichtig. Langzaam opent ze haar ogen, maar sluit ze meteen weer.

Nadat de dokter weer is komen controleren, zit ze recht op.

'Hoe gaat ie schat' vraagt Mechi haar en we kijken haar allemaal bezorgt aan.

'Mijn hoofd' kreunt ze. Ik glimlach pijnlijk naar haar, ik vind het rot dat ze zoveel pijn heeft.

'Sorry Sis, ik ga naar huis, de troep opruimen, kay?' vraagt hij terwijl hij opstaat. Tini knikt en Fran geeft haar een kus, want he het zijn broer en zus, dus ik kijk er niet gek van op. 'Houd je goed' glimlacht hij en loopt weg.

'Zorg je goed voor haar?' vraagt hij mij aankijkend. Ik knik als antwoord en hij loopt glimlachend de kamer uit.

'Ik ga even wat te eten halen, wil je ook wat?' vraagt Mechi rond etenstijd. Ja, het klopt we hebben hier de hele nacht gezeten, straks komen Cande en Ruggero hier zitten. Maar ik vind het niet erg, ik hoop gewoon dat ze snel weer beter is.
'Ja lekker, doe maar iets van een broodje ei als ze dat hebben' antwoord ik Mechi waarna ze knikt. Dan loopt ze de kamer uit. Ik ga weer op mijn mobiel, want ja, Tini slaapt weer, ze was vannacht even wakker, maar nu slaapt ze weer.

De dokter komt de kamer ingelopen.
'Hallo dokter, hoe gaat het met u?' probeer ik vriendelijk te vragen, terwijl ik eigenlijk gewoon heel moe ben. Ik heb vannacht dan wel even geslapen maar niet heel lang, omdat je toch de hele tijd aan het waken bent voor Tini.

'Met mij gaat het prima hoor, bedankt.' Antwoord hij en gaat voor Tini's bed staan. 'Ik moet haar spijtig genoeg wakker maken, omdat ik haar even wil checken' Ik knik en sta op uit mijn stoel, ik loop naar Tini toe en geef haar een kusje op haar wang.

'Tini, word je wakker?' vraag ik zachtjes, waarna ze iets onverstaanbaars mompelt. Ik glimlach als ze haar ogen langzaam opent. 'De dokter wilt je even checken.'

Nadat de dokter weg ging kwam Mechi terug met een tasje van de Mac. (A/N: Je hebt bij de Mac Donalds 's ochtends ontbijt. Dus niets raars aan.)
'Het restaurant was dicht, dus ben ik maar naar de Mac gereden. Dat is ook goed toch?' vroeg ze in een adem, ik knikte dat het goed was en stond op en zette mijn benen in beweging naar haar toe. Ik pakte de zak aan die ze mij aangaf en liep weer terug naar de stoel.

'Eet smakelijk' zegt Mechi als ze eindelijk zit.

'Eet smakelijk' herhaal ik haar zin en begin aan mijn broodje ei.

~~~~~~~

Omdat het heel lang heeft geduurt voor een nieuw deel, deze week een extra deel! Geniet ervan. Xx

Vertrouw op mij || Jortini Fanfiction حيث تعيش القصص. اكتشف الآن