12

2.6K 168 52
                                    

Madison Harvey'nin yatağında uyuyakalmıştı. Sabah Jamie'nin sesine uyandı. Jamie ve Harvey camın önündeki koltukta oturmuş bir şeyler konuşuyordu.

"Onu Madison'ın odasında mı bıraktınız? Hem de baygın halde! Ya biri gördüyse?" Jamie fısıldayarak konuştu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Onu Madison'ın odasında mı bıraktınız? Hem de baygın halde! Ya biri gördüyse?" Jamie fısıldayarak konuştu.

"Başka ne yapabilirdim? Lütfen... Aydınlat beni." Diye söylendi Harvey.

"Bilmiyorum. En başında onu bayıltmamaya ne dersin?"

"Adamın Madison'a zarar vermesini mi bekleseydim?"
Jamie kollarını göğsünde birleştirdi ve imalı gülücükler savurdu.

"Bana öyle aptal aptal gülme." Diye çıkıştı Harvey. "Adam bunu annemin istediğini söyledi. Bu ne demek biliyorsun değil mi?"
Jamie ciddileşti. Evet. Bunun ne demek olduğunu biliyordu ve kesinlikle hiç iyi bir şey değildi.

Madison yataktan kalkıp onlara katıldı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Madison yataktan kalkıp onlara katıldı. İkili artık sıradan şeylerden konuşmaya başlamıştı. Geçen hafta televizyonda oynayan Nba maçından ve yemekhane yemeklerinin neden bu kadar iğrenç olduğundan falan.

"Sanki sen yemekhaneye iniyorsun da!" demişti Madison. Harvey gülmüştü. Onu güldürebilmeyi zafer olarak görüyordu çünkü oğlan çok az gülüyordu. "En azından hastane çalışanlarına saldırmıyorum!" dedi Harvey ve Madison Jamie'ye öfkeli bakışlar savurdu.
"Ne! Ona söylemek zorundaydım!" Diye savunmaya geçti Jamie. Sonra hep beraber gülüştüler. Madison onlara git gide alıştığını hissetti. 

"Artık odana gitmen gerekiyor." Dedi Harvey sonunda. Madison dudaklarını büzdü. "Ama Jamie kalabiliyor?"
"Jamie'nin odasını ikidebir kontrol etmiyorlar çünkü. O burada sevilen birisi." Dedi Harvey ve arkadaşının sırtını sıvazladı. Madison üzülmüştü ama gitmesi gerektiğini biliyordu. Hem artık yalnız değildi ve bu bile yeterliydi. Onları daha sonra tekrar görebileceğini bilmek içini rahatlatıyordu.

Odasına geldiğinde gergindi. İçeride tedirgin adımlarla yürüdü. Adam gerçekten gitmişti. Madison son olarak banyoyu da kontrol etti. Orası da umduğu gibi bomboştu. Ucuz atlattık, diye düşündü. Harvey iyi bir takım olduklarını söylemişti ve gerçekten öylelerdi.

PerukWhere stories live. Discover now