6// Henry..

3.6K 202 7
                                    

Pääsimme kotiin Lucaksen kyydillä ja menin ehkä jopa odotetusti ensimmäisenä sisälle. En vieläkään muistanut katsoa kuka oli se toinen poika joka tuli mukanamme tänne. Toivon niin sydämmeni pohjasta, että se ei ole Henry.. Henry on se poika, joka istui Lucaksen vieressä ensimmäisellä tunnilla.

Pojat kävelevät sisälle Lucas ensimmäisenä ja hänen jälkeensä tulee mysteeripoika..Henry. Siinä vaiheessa olisi tehnyt mieli hakata päätäni seinään, mutta kuten arvaatte niin en halunnut antaa heille täyttä idioottia vaikutelmaa itsestäni.

"Sandra, sä saat auttaa meitä bileiden järjestämisessä", Lucas sanoi ja katsoi minuun kysyvästi. Nyökkäsin. Olin joskus oikea 'party animal', mutta se hyvä loppui aikanaan, sillä äitini laittoi minut arestiin n. kuukautta ennen tänne muuttoa, joten en voinut mennä minnekkään ilman, että joku tulisi ja repisi minut takaisin huoneeseeni. Mutta joka tapauksessa poikien ehdotus oli kuin musiikkia korvilleni. Olen niin iloinen, että vanhempamme lähtivät juuri perjantaiksi pois, sillä silloin oli juuri täydellinen päivä pitää pienet pirskeet.

"Ainiin.. tässä on muuten Henry". Lucas sanoi ja esittli meidät. Se tuntui todella oudolle sillä olemme 'tunteneet' toisemme viisi vuotta. Henry astui Lucaksen takaa lähemmäs minua ja vinkkasi minulle silmää. Olin todella lähellä sillä hetkellä menettää malttini ja lyödä tuolta ihmiseltä hampaat kurkkuun. Mutta pystyin kuitenkin pitämään itseni kurissa.

~~~~

Olimme jo suunnitteleet ja toteuttaneet suurimman osan asioista ja vieraiden tuloon olisi 3 tunti. Olin yrittänyt pysytellä mahdollisimman kaukana Henrystä koko illan, mutta hän kokoajan vain hivuttautui lähemmäksi ja lähemmäksi minua, joka sai minut lievään paniikkiin.

"Hei tota mä oon nyt menossa suihkuu joten voitteko te, vaikka tehä boolin sillä aikaa?" Hän kysyi minulta ja Henryltä. Mieleni teki rukoilla Lucasta olla jättämättä minua tuon ihmisen kanssa samaan tilaan ilman muita ihmisiä. Henry vain nyökkäili ja sai siten Lucaksen lähtemän suihkuun yläkertaan.

Minä kävelin keittiöön Henry perässäni. Menin ottamaan kaapista vodka ja rommi pulloja ja muita alkoholijuomia. Henryllä ei tainnut olla samat asiat mielessä kuin minulla sillä hän laittoi kätensä vyötärölleni ja halasi minua. Minulla oli hirveän ahdistava olo eikä se ole ikinä hyvä merkki.

"Päästä irti Henry!" Sanoin korottaen ääntäni vähän.

"En mä haluu enää päästää sua mihinkää.." Henry sanoi ja alkoi suudella kaulaani. Hengitykseni alkoi tiheentyä liiankin nopeaksi ja sai minut haukkomaan henkeäni. Kyyneleet alkoivat valua poskillani, joka sai minut entistä heikommaksi.

"He-Henry päästä pois.." Sanoi hiljaa, mutta Henry ei tainnut kuulla. Olin aivan paniikissa, sydämmeni löi niin kovaa, että minulla alkoi jo heittää päässä. Pian jalkani pettivät eikä Henry ehtinyt saada minusta kiinni ennenkuin pääni osui kovaa kovaan kivilattiaan. Siihen loppuivatkin minun muistikuvani, sillä menetin tajuntani..



Juu.. on ehkä vähän outo, mutta tosi outo ja sori myös todella lyhyt :(


Step BrotherWo Geschichten leben. Entdecke jetzt