7 // William Jokela..

3.5K 200 14
                                    

Herään kun naamalleni tippuu muutamia vesipisaroita. Availen silmiäni ja huomaan kuinka joku on kyykistynyt pääni viereen. Se oli 'ihana' velipuoleni, Lucas. Nostin päätäni pois lattiasta ja huomasin myös nurkassa seisovan pojan jonka takia nyt makaan maassa puolikuolleena. 'Veljeni' ei kuitenkaan näyttänyt yhtään huolestuneelle pikemminkin.. suuttuneelle? Kyllä se on se sana.

"Miks ihmeessä sä vaan makaat maassa? Teijän piti tehä toi booli. Ja näyttää sille, että Henry teki kaiken työn itse", hän sanoi ja katsoi minua kuin syöpäläistä, mutta samalla kysyvästi. No nyt on aika Sandra käyttää niitä sun mahtavia näyttelijän taitoja! Ja nyt saatoitte siis huomata, että en aio kertoa Lucakselle totuutta A) koska hän ei uskoisi minua B) koska Henry näytti minulle siellä nurkassaan minulle kaulan katkaisu merkkiä. Joten valinta oli helppo minulle.

"No ku mu väsyttää ihan sairaasti.." sanoin ja katsoin maahan kuin muka häpeäisin. Oikeasti en vain halunnut näyttää Lucakselle naamaani, sillä pokkani voisi pettää milloin vain jos katsoisin häntä silmiin. Kuulin kuinka Lucas tuhahti ja meni laittamaan jotain muutakin päällensä kuin pyyhkeen, vaikka tiedän kyllä, että monea bileisiin tulevaa tyttöä se ei haittaisi, vaikkei hänellä olisi mitään päällään.

~~~~~

Bileet eivät vielä ole virallisesti alkaneet, mutta monet aikaiset linnut ovat jo ehtineet tänne. Joten periaatteessa juhlat ovat jo alkaneet, sillä melkein kaikki aikaisin tulleet vieraat ovat jo lievässä humalassa. Itse en ajatellut aloittaa juomist ennen kuin bileet oikeasti ovat alkaneet, sillä en itse ole koskaan ollut mikään aikainen lintu. Tiedän kyllä edes kysymättäkin, että Lucas ja Henry ovat varmaan jo ihan humalassa. No mutta millä tavalla edes heidän asiansa kuuluvat minulle? Ai niin Lucas on puoliveljeni (kohta) ja Henry on EXÄ:ni ja paljon muuta..lista olisi loputon, mutta en jaksa jaaritella yksin mielessäni.

~~~~

Bileisiin on tullut jo hirveästi ihmisiä, joka ei ole mikään ihme sillä bileet ovat alkaneet jo n. tunti sitten. Ainiin.. minulla on päälläni punainen minimekko ja mustat korkkarit. Muutama humalaine poika on jo lähennellyt minua, mutta olen aintanut kaikille pakit, sillä jos muistatte niin olen varattu. Suostuin bileisiin vain koska pidän dokaamisesta ja tupakasta, enkä irto seksin takia, vaikka aika moni saattaisi luulla niin.

Olen ottanut jo aika monta, niin monta etten muista edes kuinka monta.. No eihän sillä ole niinkään väliä. Olin jo muutaman kerran käynyt pihalla tupakilla polttelemassa muiden savukkeita. Ja nyt olen taas menossa pihalle pummimaan kaikilta tupakkaa. Kävelin etuterassille jossa oli monia poikia ja tyttöjä savuttelemassa. Menin yhden hyvin komean näköisen pojan luo, joka näytti heti huomaavan minut.

"Voisinks saada yhen savukkeen?" Kysyin ja hymyilin pojalle. Poika virnisti minulle ja ojensi minulle yhden tupakan askistaan. Hän lainasi minulle sytkäriä, että sain tupakat sytytettyä. Me polttelimme siinä hiljaisuudessa, kunnes poika avasi suunsa.

"William Jokela" hän sanoi ja kääntyi katsomaan minua.

"Sandra Allen" sanoin takaisin ja käännyin myös katsomaan häntä. Hän oli todella komea, sillä hän oli juuri sopivasti ruskettunut, tumma hiuksinen ja ruskea silmäinen. Hän oli todellakin paremman näköinen kuin Lucas. Olin jo sen verran humaltunut, että en enää varonut tai osanut valita sanojani oikein missään tilanteessa.

"Ootko sä varattu?" Poika kysyi ja vinkkasi minulle silmää. Pääni löi tyhjää. Mutta kuitenkin pudistelin päätäni ja hymyilin pojalle samalla kun heitin tupakkani menemään, samoin kuin William muutamaa sekunttia myöhemmin. Poika virnisti minulle ja asetti kätensä vyötärölleni niin, että huuliemme välissä oli vain muutama helvetin sentti. Kiusaus oli minulle liian suuri joten painoin huuleni kiinni hänen silkin pehmeisiin huuliinsa. Asiat johtivat nopeasti toisiin ja pian huomasin olevani hänen autossaa matkalla hänen kämppäänsä joka sijaitsi toisella puolella kaupunkia, joka oli noin 50 km päässä. Se ei minua silloin haitannut, sillä en juurikaan ajatellut jälki seurauksia.


Noin noin noin...hirveän hirveä osa :(


Step BrotherWhere stories live. Discover now