21 // Humalaisen puhetta

2.6K 182 14
                                    

Se ihminen oli minulle liiankin tuttu Lucas. Hän oli aivan humalassa. Sen pystyi helposti huomaamaan hänen huojuvista liikeradoista. Hänen takanaan näkyi muutama hänen kavereistaan Juuso, Elis ja tietenkin Henry. Juuso ja Elis olivat selvästi ainakin yhtä humalassa kuin Lucas, mutta Henry näytti hiukan selväpäisemmältä.

"MIHTÄS SIE TYÖLLÄ TYET?!" Lucas kysyi humalaisella puhetavalla. Se oli suoraan sanottuna aika pelottavaa. Ei voi ikinä olla varma mitä ihmisen humalainen mieli seuraavaksi tekisi.

"Ööm.. tulin ettimään sua?" Vastasin. Ja no tietenkin oikeasti en edes tiennyt, että Lucas oli lähtenyt jonnekkin, mutta se ei ole mikään ihme. Lucas otti toisella kädellään tukea olkapäästäni ja nojasi siihen voimakkaasti. Se alkoi sattua ja tuntui sille kun olkapääni putoaisi milloin vain.

"JUOAHAAS... ALAPPAS NYYT PÄINUA KOTTIIN PYÄI PIKKU LIKKKA!" Lucas möngersi ja tönäisi minua niin kovaan, että kolautin pääni vähän matkan päässä olevaan lyhtypylvääseen. Lucas ja hänen kaverinsa eivät välittäneet sattuiko minuun vai ei. He vain jatkoivat matkaansa varmaankin seuraavaan baariin nauraen varmaankin minulle. Hieroin päätäni kädelläni ja tunin kuinka päähäni muodostuin pieni patti. Mutta jatkoin kuitenkin matkaani. Ja noin tunnin taas käveltyäni pääsin tutummille paikoille, joista suunnistin suoraan kotiin. 

Kotona eteisen lattialla oli muutama matkalaukku ja muutama pari lisää kenkiä. Silloin vasta tajusin, että äitini ja Andrea olivat tulleet takaisin Thaimaasta tänä iltana/yönä. Sillä aikaa kun olin ollut 'tapaamisessa'. 

~~~~~~

Aamulla herään Andrean huutoon jostain aika läheltä, mutten kuitenkaan omasta huoneestani. Vaan Lucaksen.

"Lucas Alexander Salo! Älä vain sano, että täällä on tapahtunut juuri SITÄ mitä minä luulen, että on tapahtunut?!" Andrea huusi niin kovaan ääneen, että voisin melkein vannoa, että jos olisin Lucas niin tärykalvoni olisivat jo puhjenneet tuosta vaiheessa.

"Miksi täällä on kaksi alastonta stripparia sinun sängyssäsi?!" Hän huusi taas. Outs... tuo täytyy olla todella noloa! Mietin ja nousin haukotellen sängystäni. Päähäni särki myös, muttei varmastikaan yhtään niin paljon kuin Lucaksen. Olin jättänyt yöllä vaatteet päälle joten nyt ei ainakaan tarvitsisi etsiä itselleen uusia vaatteita päästäkseen syömään aamiaista, sillä edellisessä talossamme -jossa asuimme vain minä ja äitini- pystyin menemään aamiaiselle vaikka alusvaatteissani, mutta nyt en oikein viitsi. Tai no kun olimme asuneet täällä ehkä kolme päivää niin erehdyin tulemaan aamiaiselle alusvaatteisillani ja sitten Lucas tuli ja alkoi kuittailemaan muka isosta perseestäni. Ja uskokaa pois: SE oli todella noloa. 

Kävelin ulos huoneestani ja huomasin käytävällä Lucaksen ja kaksi ehkä minun ikäistäni tyttöä, joilla oli vain tyynyjä alastomien vartaloidensa peittona, samoin kuin Lucaksellakin. Lucas oli selvästi punastunut ja punastui entistä enemmän kun huomasi minut. Minä vain virnistin hänelle ja jäin jostain syystä paikoilleni katsomaan tapahtumaa. Ehkä siksi, että haluan nähdä Lucaksen kärsivän, ehkä siksi, että tälläistä noloa tapahtumaa en ole aikaisemmin nähnytkään. Tämä oli todellakin nöyryyttävämpää kuin se minun 'alusvaate seikkailuni'. 

"Huorat pihalle täältä NYT!!" Andrea huusi tytöille jotka nappasivat vähäiset vaatteensa Lucaksen huoneesta ja kipittivät alas antaen minulle vihaisen katseen ohittaessaan minut. Minä vain naurahdin heille.

"Lucas Lucas.. mitä minä teen sinun kanssasi? Rangaistuksen saat, mutta toivon että se on viimeinen jonka joudun sinulle antamaan.. Sinä kun olit joskus niin kiltti ja mukava poika, mutta nyt.." Andrea sanaili Lucakselle joka katsoi hiljaan varpaisiinsa. Kun Andrea lopetti, hän lähti kävelemään kohti minua ja siitä alakertaan. Kohdallani hän toivotti minulle hyvää huomenta ja minä vastasin siihen. Katsoin Lucasta, joka myös alkoi liueta häpeävän näköisenä kohti huonetaan. Ennen kuin hän ehti laittaa oven kiinni sanoin kuuluvalla äänellä:

"Etkö sä muista mitään viime yöstä?" Sain häneltä oudoksuvan katseen ja pudistelin hänelle vain päätäni ja poistuin rauhallisesti kävellen alakertaan jättäen hämillään olevan Lucaksen ylös.

Nooin.. olisko teillä ehottaa Lucakselle rangastuksia? Koska mun pää on ihan tyhjä.. :( Laittakaa kommenttii!

Step BrotherWhere stories live. Discover now