9. Bölüm Kurtarma Görevi

97.7K 3.8K 317
                                    

Medyada @azdvcaz 'ın kitap için yaptığı.... Eeee ne deniyordu buna unuttum😂 neyse işte o şeyden var. Seni çok öpüyorum kendine iyi bak😘! Ve yazarızın uzun saçmalarından sonra hepinize iyi okumalar😂!

Hatırlatma:

"Yasemin Eniscan'a kapalı alan korkusunu araştırmasında yardım et. Buse sen asansörün merkezine Bora'nın yanına git. Zehra sende yukarıya Doruğun yanına asansör ipleri için yardıma git."

Hepsi dediğimi yaptı. Şimdi tek yapmam gereken şey asansörün gelmesini beklemek.

__________________

Zehra Çelebi:

En üst kata çıktım ve çatıya giden merdivenin kapısını açtım. Anam bu ne ya resmen ayaklarım isyan ediyor. Çatıya çıktığımda Doruğu gördüm. İp ellerinden kayarken bende ipi tuttum. Arkasını döndü

"Senin burada ne işin var Zehra çok tehlikeli"
"Şu an ipini tuttuğumuz asansörün içinde benim çocukluk arkadaşım var Doruk. Yani tehlike sikimde değil bu asansörü çekiyoruz"

Bana sırıttı. Ayh sırıtışını yerim senin. Doruktan hoşlandığım doğrudur. Zaten bana bakmaz piç kurusu benim için fazla yakışıklı ve popüler. Beraber ipi çekiyorduk. Doruğun eli elime deyince içimde bir şeyler ayaklandı. Asansörü gelmesi gereken yere kadar çektik. Biraz oturduk. Biraz olağan dışı geldi biliyorum. İki kişi bir asansörü çekmek falan. Ama bunlar özel ipler yani teknik olarak asansörü çekmedik sadece onu çeken şeyin ayarlarına yardımcı olduk.

Doruk Egehan'ı aramak için telefonunu aldı. O sırada ipin hareket ettiğini gördüm. İp gerileyince ipin arkasından koştum. İpi tuttuğumda dengemi kaybettim. O sırada gözlerimi kapadım. Ölecektim zaten belliydi. Tam düşeceğimi düşünürken biri beni tişörtümden ve sonra kolumdan çekti ve kaslı bir vücuda çarptım.

Doruğun parfüm kokusunu içime çekerken bir yandan da kurtulduğum için seviniyordum. Doruğun elleri saçlarımda gezerken iyice rahatladım. Saçlarıma küçük bir öpücük kondurdu. Sonra

"O ip asansörü indirmek içindi yani kaysada bir şey olmazdı güzelim"

Aman tanrım! Bana güzelim dedi! Ben! Ben Zehra Çelebiye hemde! Kollarımı ensesinde birleştirdim. Oda ellerini belime sardı. Öylece birbirimize sarılıyorduk. Bana bu bile yeterdi ölmeden önce. En azında Doruğa sarıldım.

Buse Esinler:

Aşağıya indiğimde jenaratörün bulunduğu kapıyı açtım. Bora bilgisayarın başındaydı. Beni görünce

"Senin burada ne işin var"
"O asansörün içindeki benim çocukluk arkadaşım yani heckerlık yapmaya geldim"
"Senden hecker ın h si olmaz be"
Yanına gittim. Hâla okulun güvenlik şifresini çözememiş mal. Onu sandalyeden ittim ve beş dakikada şifreyi kırdım. Bora

"Pekala h si olurmuş"
Diyince sırıttım.
"Bu eller hangi bilgisayarlarda heckerlik yaptı bir bilesen"
"Peki bendede heckerlik yapar mı"
Diyince gözlerimi pörtlettim. Öhöm az önce... Iyk tövbe tövbe...
"Maalesef bilgisayarda heckerlık yapabiliyorum sadece"
"Yazık oldu"

Tamam yakışıklısın sanada vuruldum. Ama benim gözümün önünde bir kız öptün şimdide bana gel sevişelim diyor namussuz. Bilgisayarda işimi hallettim ve sandalyeden kalktım

"Gerisi sende patron"
Dedim
İşaret ve orta parmağımı kaşımın üstünden yukarı kaldırıp coolca selam verdim. Odadan çıkarken Bora

Mafya Çetesi #Wattys2017Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz