45. Bölüm Güneşin batışı (Sezon Finali)

59K 2.4K 516
                                    

Merhaba gençler. Yine biraz geç geldi bölüm lütfen kusuruma bakmayın. Bu aralar dershaneye falanda başladığım için bölümler geç geldi. Bu bölümü sezon finali yapmak zorundayım çünkü okul düzenimi belirledikten sonra size bölüm göndermeye başlayacağım. 8. Sınıf olduğum için sınava gireceğim ve bölümleri nasıl yetiştireceğimi bilmiyorum. Bunu için küçük bir plan yapacağım. Ama bayramdan sonraya kadar ya da bayrama kadar bölüm yayınlama imkanım olmayacak. Lütfen beni affedin. Ama düzeni kurduğum andan itibaren yine beraber olacağız.

Egehan Demir:

Çaresizce oturmuş bekliyorduk Hira'yı. Kimseden çıt çıkmamıştı. Yiğit bile ağlamıyordu yani o kadar sessizdik.

Kara Sancak, onu size nasıl anlatsam bilemiyorum. Gerçek adı Ece Merkür. Esmer çatlağın teki. Birde platoniklerimden bir tanesi. Aslında onula ortaokulda tanışmıştık. Samimiliğimiz yoktu sadece arkadaştık.

(Ece Merkür nam-ı diğer Kara Sancak)

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

(Ece Merkür nam-ı diğer Kara Sancak)

Mezun olduğumuz gün benden hoşlandığını itiraf etmişti. Ama ben ondan hoşlanmadığımı uygun bir dilde söyleyip hayatıma devam etmeye çalışmıştım.

Ece'nin babası benim ablamı öldüren adamdı. Ve Ceren'in ailesinden nefret ediyordu. Ceren ve Kaan Ece'nin sırtı sağlam olduğu için onu bitirmekte zorlanıyordular. Onu ıssız bir adaya göndermek istiyorduk aslında.

Göndermiştikte. Tabikide bunu sağlayan ben olmuştum. Onunla zorunluluktan yatmıştım ve uyurken ona morfin dayamıştım ve onu uçakla hint okyanusundaki adalardan birine göndermiştik. Telefonsuz...

Şimdi ise nerden geldiğini anlamadığım bir şekilde yine karşıma çıkmıştı ve sevdiğim kadını öldürüyordu. Psikopat karı.

Doktor odadan çıktığında yüzündeki şaşkın ifadeyle ona baktık. Nazlı hanım

"Doktor bey kızımız nasıl?"
"Hanımefendi kızında nasıl bir bünye var bilmiyorum sanki hiç kurşun yememiş gibi ameliyat hızlıca bitti. Şimdi onu normal odaya alacağız üç saate kadar gözlerini açar"
Dediğinde sırıttım. Sonra biraz üzüldüm.

Onun silah yaralarına alışmaması gerekiyordu. Ama o hemen alışmıştı. Gerçi sadece bir kere vuruldu oda ayrı konu. Dayanıklı karım benim.

Ameliyathaneden çıkan sedyeyle hepimiz ayaklandık. Nazlı hanım ağlamaya başlayınca Mehmet bey ona sarılıp sakinleştirmeye çalıştı. Yasemin ve Eniscan düğünü bırakıp bizim peşimizden geldiler. Eniscan

"Nikah kıyıldı eğelenceye gerek yok"
Diye geçiştirdi. Tabi Hira'nın damat halayı planlarıda suya düşmüştü haliyle.

Aklıma Ece geldi. O kızı parçalamak geliyordu içimden! Parçalayacaktımda! Hele bi Hira'nın güvende olduğunu kesinleştireyim... O kızın sonunu getireceğim!

Mafya Çetesi #Wattys2017Kde žijí příběhy. Začni objevovat