50. Bölüm Hira Özer Demir

50.1K 1.9K 330
                                    

Mer-ha-ba! Ben celdum. Neyse öncelikle başlığa dikkat etmenizi isterim ki Hira Özer DEMİR! Gördünüz değil mi artık Demiride ekliyorum yaney! Olum Hira'nın soyadı değişiyor ben hala Hira Özer yazıyom. Ne bileyim alışmışım işte.

Öncelikle bölümün sonundaki açıklamayla ilgili bir ip ucu vereceğim. Gençler mafya çetesinin ask.fm i var.

@mafyacetesisorular

Benimde var yalnız şöyle bir durum var ki ben size ask.fm imi verirsem eminim ki çoğunuz bana kitap hakkında sorular soracaksınız.

Gençler ben okulda en yakın arkadaşım dışında kimseye Wattysde kitap yazdığımı söylemedim çünkü utanıyorum. Yani şimdi bu kitapta birkaç bölüm var +18, ayrıca okuldaki birkaç arkadaşımında karekterinden esinlendiğim için kimseye söylemek istemiyorum.

Ama eğer 'yazarkuş karşılıklı takip ve beğeni yapak mı?' diyeniniz varsa belki o zaman özelden yazabilirim hesabımı.

Ama dediğim gibi tercihim değildir genellikle sosyal hesaplarımı vermek. Çünkü instagram ve facebook'umda sülalem kayıtlı resmen ve sizin kitap hakkında yazmanız benim başımı gerçekten derde sokar.

Malum büyükler biraz stalkler küçükleri.

Sakın yanlış anlamayın yani beni. Bazılarınızın çünkü facebook gurubu, instagram hesabı gibisinden sorularını reddetim çünkü. Buda açıklaması.

Ailem ve arkadaşlarımın benim bir kitap yazdığımı veya yazıya ilgi duyduğumu bilmesini istemiyorum. Bu benim sizinle ve birkaç Wattys okuyan arkadaşımla aramızda olan bir sır.

Bölümün sonunda biraz daha açıklama yapacağım. Hepinizi öpüyorum!


Yasemin Karabağ: -artık alışmalıyım:)-

Karnı burnunda bir kadındım artık. Doğuma son 3 ay kalmıştı. Eniscan biraz tedirgin ve stresliydi çünkü Egehan'ı kaçırmışlardı ve Hira hepimizi toplamak istiyordu. Ama benim uçağa binememde biraz sıkıntı vardı.

Beni burada Jessica'ya bırakmasını söylesemde kabul etmiyordu. Bizde şu anda doktorun kapısının önünde bekliyorduk.

Kapı açıldı ve içeride Mrs. Hammer -hemmır- çıktı. Bozuk bir aksanla
"Yaseğmin Karabag?"
Dedi ve bize bakıp gülümsedi. Ayaklanıp odaya girdik. Kadın birkaç şey geveledikten sonra sorunumuzu dinledi.

Bebeği ve beni muayene ettikten sonra biraz düşündü ve bir rapor yazdı. Aktarmalı olmak şartıyla uçağa binebilirmişim. Eniscan raporun çıktığını gördüğü gibi sevinçle zıpladı. Zavallım çok yıpranıyordu.

Bir yandan benimle ilgileniyor, korumaya çalışıyor, ve sürekli tetikte olduğu için doğru düzgün uyuyamıyordu. Ah benim fedakâr Enisim...

Doktordan çıktıktan sonra hızlıca eve gittik. Eniscan bir yandan bir çantaya birkaç eşya doldururken diğer yandan bende uçak biletlerini ayarlıyordum.

İkimizinde işi bittiğinde Eniscan
"En erkene ayarladın değil mi?"
Dedi. Başımı salladım. 3 saate uçak kalkacağı için ayaklandık ikimizde.

Apartmandan indiğimiz gibi bir taksi çevirdik ve havalanına ilerledik. Baybay Amerika, merhaba Türkiyem!

Zehra Hale Şafak:

Mafya Çetesi #Wattys2017Where stories live. Discover now