Yazarın Müthiş Eğelenceleri

31.7K 884 304
                                    

Bana bi renk gönder
MOR: Hiç konuşmadık ama hikayenden memnunum.
FUŞYA: Keşke senin en yakın arkadaşın olsaydım.
GRİ: Beni karmakarşık sözler içinde bırakıyorsun.
KIRMIZI: Sana aşığım.
PEMBE: Sana vuruldum.
AÇIK YEŞİL: Beni fark etmeni isterdim.
DENİZ MAVİSİ: Bir süredir konuşmuyoruz..
ÇİNGENE PEMBESİ: Kitabını beğenmiyorum.
YEŞİL: Seni sevimli buluyorum.
SİYAH: Seninle buluşmak isterdim.
KAHVERENGİ: Seni sevmiyorum.
LİLA: kitabın aşure gibi(nasıl bir fantezidir bu)
SU YEŞİLİ: kitabın manyak güzel
FISTIK YEŞİLİ: Ya ne işin var burda gidip yemek yapsana
MORCİVERT: şipşirin şirinimsi bir kitap şirinesin yani
TURUNCU: bacımsın
SARI: çok dertlisin be ne çektin vasfiye teyze mod
TURKUAZ: Çok güzelsin
KOYU YEŞİL: Gizemlisin, ve senin sırrını çözmek istiyorum.
PETROL YEŞİLİ: Değişiksin ( selinbilgun senin bunu göndermen lazım)

Biraz tumblrdaki etkinlikten esinlendim yane. Çok mı sıkıntı?

Öncelikle dün ilk saatte bölümü okuyup çok güzelsin yazan okuyucularıma ayrı bir teşekkür ederim ama o sizin güzelliğiniz şekerpareler.

Ve size biraz da Selinden bahsedeceğim çünkü arada yorumlarda bizim tuhaf arkadaşlık konuşmalarımıza rastlamışsınız. Bir de bazılarınız 'lez misiniz?' gibi komik sorular gönderdiği için bu açıklamayı yapmak istedim. Öncelikle biz lez değil sadece ağır deliyiz. Yani sıkıntı yok. Yazarınız erkek seviyor.

Ondan sonracığıma hepiniz ikinci kitap konusunda o kadar ısrarcısınız ki ne yapacağımı kestiremiyorum. Kitap oylamasında kazanan kitap neredeyse belli oldu. Hatta bu saatten sonra daha ne kadar diğer kitaplara oy gelirse gelsin kazandığını düşündüğüm kitabı geçemezler. Ama ben yinede 24 Kasım 2016 Perşembe akşamına kadar oylamayı açık bırakacağım.

Uzun lafın kısası yeni kitapla ancak ben TEOG'tan çıktıktan sonra tanışabilirsiniz.

Bazılarınız Uzay üzerinden devam et diyor bazılarınız normal bir şekilde  Hira'dan devam et diyor.

Gençler, Hira gelmiş 24 yaşına mafyalığı bıraktı ve hayatta artık Uzay veya ev vergisi dışında pek bir ekşın olacağını sanmıyorum. Ha bir de Egehan ekşını dışında.

Belki Buse ve Bora hâlâ ekşınlı kalabilir ya da Zehra ve Doruk yarışlardan dolayı aktif kalabilir ama bence benim düşündüğüm daha güzel ve sizde seveceksiniz.

Kazanan kitabı yazmaya başladım ben ama şu şekilde bir şey yapabiliriz. Kitaba Uzay, Defne ve Yiğit'i ekleyebilirim. Yani çocuklardan devam ettirebilirim. Ama biraz bağlamam zor olur. Çünkü yazdığım kitap başlı başına bir hayat hikayesinin uyarlanmış hali.

Bir yanda da şu endişem var ikici kitabı ne kadar uzatabilirim. Biliyorsunuz ki mafya kitabında 'kaçırılma, vurulma, hafıza kaybetme veya göreve çıkmak' tan başka hiç bir şey yaptıramıyoruz.

Zaten sonunu bilerek böyle yaptım ki bir farklılığı olsun. Tabi kararı size bırakıyorum. Hatta oy sıralamasınıda açıklayayım direk.

Unutmamış olman dileğiyle: 33 oy
Extra-Ordinary: 18 oy
Gülümse Yeter: 11 oy
Devran: 1 oy

O gün geldiğinde tekrar sayacağım ama şu anda saydıklarım bu kadar.

Göründüğü üzere U.O.D önde gidiyor açık ara farkla. İsterseniz katarın karakterleri ama olay akışını mafyalığa kaydıramam çünkü zaten bu kızın hayatının bir evresi kaçmayla alakalı. Bir de mafyalık gelirse oh mis atlasın gitsin kız daha mantıklı.

Kısa bir özet geçmek gerekirse

Güneş Havza 20 yaşında bir Hukuk fakültesi öğrencisi. 14 yaşına kadar Eskişehirde yaşayan Güneş'in ablası Nevbahar'ın 16 yaşında evlendirilmesiyle abileri telaşlanır ve bir gece Güneş'in çocukluk arkadaşı olan Şafaktan babasının dediklerini öğrenirler.

Güneş ve Ayça evlendirilecekti. Abileri buna karşı çıkıp iki kardeşi iki ayrı şehire götürüyorlar ve hayatlarına babalarından saklanarak yaşamaya başlıyorlar. Tabi onları bir sürü gizem ve aile sırrı bekliyor olacak.

Karar verin mafya çetesini katayım mı katmayayım mı?

Sizi seviyorum şekerparelerim

Mafya Çetesi #Wattys2017Where stories live. Discover now