Yeni hikayem "Perde Arkası"

26.9K 495 72
                                    

Eveeeeeeet yeni hikayemizi yazmaya başladım. Daha düzgün bir konu ve daha düzgün bir üslupla aranızdayım.

Hikaye'nin konusunu size şöyle özetleyebilirim.

Eylül ayında işlenen bir cinayet söz konusu. Kurbanımızsa Delfin Gündoğdu biricik sevgilisi Orhun Seçil. Ortada büyük bir oyun dönüyor ve bu oyunun günah keçisi Delfin'in abisi Enes Gündoğdu. Enes'in masum olduğunu kanıtlamaya çalışan en yakın arkadaşı Aras Özemir'in ihtiyacı olan şeyler kamera görüntüleriyken o bütün cinayete kendi odasının camından şahitlik etmiş Almira'yı buluyor. Ve bu iki genç kendi okul ve aile hayatlarındaki birçok sıkıntıya ve aldıkları sayısız tehdite  rağmen Enes'in masum olduğunu kanıtlamaya çalışıyorlar? Peki bunu başarabilecekler mi?

Evet bir cinayet hikayesi söz konusu. Mafya yok,olağanüstü zenginlik yok,değişim yok,büyük tutkulu bir aşk yok,tecavüz yok,hocayla,patronla vb kişilerle ilişki yok,beşik kertmesi hiç yok. Daha farklı bir kitap olsun istiyorum. Daha gerçekçi bir kitap. Beğenmenizi umuyorum.

Her cuma bölüm yayınlayacağım eskisi gibi. Bu bölümler 1500-2000 kelime arasında olucak. Ne kadar bölüm çıkar bilmiyorum ama çıkar bence baya. Kitapta karekterlerin Vini,Nastya gibi canlandıran kişiler yok. Ben betimleyeceğim sizler kafanızda canlandıracaksınız, çünkü kafamda olan karakterlerin beden bulmuş halini bulabileceğimi pek sanmıyorum. Bu arada kapaktaki kızda öylemesine hani baş karakter o değil.

Diyeceklerim bu kadardı. Hepinizi öpüyorum şekerparelerim. Hepinize başarılı bir okul yılı sınava gireceklere de bol şans dilerim.

İyi akşamlar
-Buse

Mafya Çetesi #Wattys2017Where stories live. Discover now