Capitolul XXIII

6.4K 448 17
                                    


Capitolul XXIII

- Ai nevoie de un pat mai mare, a şoptit Lukas în urechea ei, îmbrăţişând-o pe la spate, stând întinşi în patul lui Rose de o singură persoană. Şi o canapea mai mare.

Rose şi-a suprimat un fior când respiraţia caldă a lui Lukas i-a atins pielea, creând un contrast puternic cu părul ei ud, de la duşul pe care l-au făcut împreună.

- Okay. Dar pot să redecorez mai târziu sau mâine sau poate săptămâna viitoare? Când voi fi capabilă de a merge din nou, a încerca să îl convingă.

Îşi simţea trupul obosit şi avea febră la câţiva muşchi de existenţa cărora tocmai aflase. Nu a simţit febra decât după ce a făcut acel duş rece împreună cu Lukas. A avut nevoie de toată puterea care îi mai rămăsese să scape de pasiunea lui în cabina mică a duşului. Aşa că a încercat să se folosească de jetul de la doza duşului pentru a-l ţine departe, însă acesta nu s-a dat bătut, urmărind-o în dormitor când a fugit de el, lăsând amândoi mici bălţi în urma lor.

Lukas a râs, îmbrăţişând-o şi lipindu-i trupul de al lui. Şi-a îngropat nasul în părul ei ud, bucurându-se de parfumul şamponului.

- Îmi cer scuze. Ar fi trebuit să fiu mai delicat. Vrei să îţi aduc ceva? Sau poate un masaj te va ajuta? a întrebat, mâna lui îndreptându-se uşor în jos spre coapsa ei.

Rose i-a plesnit instantaneu mâna, oprindu-l.

- Nu! a ţipat. Dacă mă atingi, jur că voi plânge ca un copil!

Lukas doar a chicotit, continuând să o atingă delicat pe Rose, făcându-i pielea de găină.

- Opreşte-te! Mă faci să pierd numărătoarea! l-a mustrat.

- Ce numeri?

- Numărul de zile de când mi-a venit ultima dată menstruaţia.

- Ştiu că înotătorii mei sunt în aceeaşi ligă cu Phelps, dar nu cred că sunt atât de buni pentru a te lăsa însărcinată atât de repede, a glumit.

De fapt, el se gândise la protecţie imediat ce Rose i-a dat de înţeles că dorea să o facă. Era o parte din reflexul său. El nu se culca niciodată cu o fată decât dacă avea prezervative, dar dintr-un motiv necunoscut se decisese să renege importanţa lor în nebunia acelui moment. Sau poate, doar poate, lui nu îi mai păsa dacă avea să aibă un copil împreună cu ea. La dracu', din nou apărea în gândurile lui, făcându-l să facă lucruri ce erau împotriva instinctelor sale.

Rose se juca cu degetele de la mâna lui, care era în jurul taliei ei, continuând să numere. Cunoştea metoda calendarului foarte bine. De fapt, era foarte bine informată despre toate metodele de contracepţie şi tocmai de acea se mustră pentru că nu s-a gândit la asta mai devreme, înainte ca Lukas să îi ia virginitatea.

- Cum se face că ştii cum funcţionează metoda calendarului, când nu eşti activă sexual? a întrebat curios, în timp ce Rose continua să numere.

- Unul dintre avantajele de a avea un frate atâta de umblat ca Asher, a răspuns absentă.

Şi da, Asher fusese cel care a învăţat-o să fie întotdeauna gata să se protejeze. A fost singura cea mai jenantă şi inconfortabilă conversaţie pe care a avut-o cu fratele ei. Avusese loc în noaptea dinaintea banchetului, după ce Asher îi bătuse pe acei nenorociţi care pariaseră pe virginitatea ei. Asher a trebuit să bea două beri înainte să îşi găsească curajul de a vorbi cu sora lui mai mică despre păsări şi albine. Cu părinţii lor care nu mai erau şi bunica lor care era prea bătrână pentru acel gen de discuţie, s-a simţit de parcă era responsabilitatea lui de a o face pe Rose conştientă de avantajele şi dezavantajele sex-ului. Responsabilitate ce atârnase greu pe umerii săi.

Mâna omului mortUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum