Capitolul XXIV

6.3K 451 20
                                    


Capitolul XXIV

Lukas a lăsat-o pe Rose singură la douăsprezece şi puţin. Era hotărât să doarmă în acelaşi pat cu ea în acea noapte, însă apelurile insistente ale lui Reese o deranjaseră atât de mult pe Rose încât l-a îndemnat să plece după multă muncă de convingere.

- Imperiul are nevoie de tine, Lordule Vader, l-a tachinat.

A refuzat să îi înapoieze cămaşa, iar Vikingul a fost mai mult decât dispus să i-o lase ei. Iubea afecţiunea pe care i-o arăta atât de uşor şi generos.

Rose nu dorea cu adevărat ca Lukas să plece, dar îi era teamă că dacă Vikingul avea să rămână peste noapte, atunci nu ar fi putut să se odihnească deloc. Încă era delicios de inflamată, dar se îndoia că acele mici înţepături aveau să fie încântătoare mâine când trebuia să îl ajute pe Marcus la gala de la Luxor.

Lukas i-a trimis un mesaj la o oră după ce a plecat, spunându-i să îşi seteze alarma pentru zece dimineaţa, deoarece Reese avea să treacă să o ia la unsprezece. A întrebat ce dorea Reese cu ea, dar a primit un răspuns criptic: „Nu am libertatea de a discuta asta." A încercat să îl sune, dar toate apelurile îi erau redirecţionate către robot. Ceea ce era probabil modul lui de a se revanşa pentru că i-a ignorat apelurile.

A înjurat, îngropându-şi telefonul sub pernă, forţându-se să adoarmă.

***

- Nu mă întorc înapoi în Peşteră, Reese! a ţipat Rose, în timp ce Reese încerca să o împingă spre Audi-ul decapotabil.

Reese, potrivit promisiunii ei, a apărut la uşa lui Rose la unsprezece fix. După un somn de şase ore, se simţea odihnită şi îndeajuns de entuziasmată pentru a se trezi la opt dimineaţa. Şi-a făcut de lucru schimbând cearceaful de pe pat şi curăţând mica pată de sânge de pe canapea. Apoi a luat un măr şi s-a dus spre spălătoria de peste drum, având mare grijă cu cămaşa lui Lukas, care încă mai mirosea a parfumul lui distinct. Ar fi păstrat-o aşa cum era, dar atunci când i-a verificat eticheta a descoperit că era Armani şi a ştiut în acel moment că nu putea să o păstreze. Iar în tot acel timp, s-a luptat cu dorinţa de a verifica ce făcea Lukas.

- Am un taser încărcat la maxim în geantă, Rose. Şi nu mi-e teamă să îl folosesc. Acum, urcă în maşină şi încetează să atragi atenţia asupra noastră, a ordonat Reese cu o sprânceană ridicată şi cu mâinile în şold.

Rose nu ştia ce era în legătură cu Reese care trimitea fiori reci pe spinarea ei. „Trebuie să fie din cauza istoriei sale de dominatoare," s-a gândit aceasta urcându-se în maşină, încruntându-se nemulţumită.

Din acel moment, totul a intrat în ceaţă. Reese a dus-o la Luxor unde s-au dus la spa, întâlnindu-se acolo cu Nadine şi alte trei femei bucătari de line de la Il Capriccio.

- Este darul lui Marco, le-a spus Reese, pentru că îl ajutaţi cu evenimentul din această seară.

Şi a fost cu adevărat un dar minunat. Rose avea sentimentul că totul era din cauza maşinaţiilor unui anumit Viking, dar din moment ce le oferea acelaşi cadou celorlalţi bucătari, s-a decis să îşi ţină gura şi să se bucure de acel dar. Era frumos să fie răsfăţată din când în când. Nadine şi celelalte bucătărese au ales diferite pachete de masaj şi tratamente, lăsând-o pe Rose, care se afla pentru prima oară într-un spa, sub comanda lui Reese. Bruneta cu picioare mortale i-a ales tratamentul, înainte să o trimită pe Rose să urmeze un specialist în sănătate, în timp ce celelalte au fost conduse spre camerele lor.

Reese i-a făcut cu ochiul ca un copil neastâmpărat înainte ca un însoţitor să o conducă spre o cameră privată unde a fost frecată, înţepată şi i s-a smuls tot părul nedorit cu ceară. Rose simţea lacrimi apărându-i în ochi de fiecare dată când bucata de hârtie plină de ceară era smulsă de pe corpul său, luând cu sine părul nedorit. Tocmai se pregătea să fugă din acea încăpere goală, când însoţitoarea a gesticulat spre părţile ei private, îngheţând-o pe Rose pe loc. Dar câteva secunde mai încolo a aflat că era doar o glumă. „Haha, foarte haios," s-a gândit sardonică.

Mâna omului mortUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum