The Angle Statue

4.2K 182 41
                                    

Een koppel besluit om een nachtje uit te gaan, dus ze bellen oppas uit de buurt om op hun kinderen te letten.

De oppas komt aan en de ouders zeggen dat ze hun kinderen al in bed hadden gestopt. De vader zei dat de oppas moest bellen als er een probleem zou zijn. Een paar minuten later gaan de ouders weg en de oppas blijft alleen achter met de kinderen.

Het meisje zet zich neer in de keuken en begint een boek te lezen dat ze bij zich had. Na ongeveer een half uurtje, had de oppas haar boek uitgelezen. Ze begon zich te vervelen en hierdoor besloot ze om in de woonkamer wat naar de televisie te kijken. Ze probeerde de televisie aan te zetten, maar het lukte niet. Ze belt naar de vader en vraagt hoe ze de televisie moest aanzetten.

De vader vertelde haar dat de televisie al twee dagen kapot is en dat er pas volgende week een reparateur zou komen om het de televisie te repareren. De vader vertelde ook dat er een televisie op hun slaapkamer stond en dat ze naar die televisie kon kijken. De oppas bedankt de vader en legt de telefoon neer.

Het meisje ging naar de slaapkamer van de ouders en zag onmiddellijk een groot levensecht engelenbeeld staan in de slaapkamer. Ze keek een half uur naar de televisie, maar ze begon steeds meer het vreemde gevoel te krijgen dat ze bekeken werd door het beeld. Ze probeerde het gevoel te negeren, maar ze werd hierdoor zeer nerveus en achterdochtig.

Ze besloot dat het genoeg was en belde de vader om te vragen ofdat het goed was als ze een laken over het beeld zou mogen hangen. De vader was verward, maar zei dat de oppas de kinderen moest pakken en naar buiten moesten gaan en de politie moest bellen.

Vlak daarna werd de verbinding abrupt verbroken. De vader belde onmiddellijk naar de politie en legde de situatie uit. Iets later kwamen de ouders thuis en er was geen spoor te vinden van zowel de oppas als de kinderen....

Ze hadden geen engelenbeeldop hun kamer staan....

De kinderen en de oppas zijn nooit teruggevonden en ze staan al sinds 2002 als vermist opgegeven. Er was absoluut geen spoor te bekennen van een engelenbeeld.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

CreepyPasta ✔Where stories live. Discover now