SmileDog.Jpg

1.7K 74 61
                                    

SmileDog.Jpg gaat over een mogelijk vervloekte afbeelding. Volgens de legenden bestaat de afbeelding al sinds het begin van het internet.

De afbeelding heeft de sinistere eigenschap dat het iedereen die naar de afbeelding heeft gekeken krankzinnig en moordlustig maakt. De mensen die de afbeelding gezien hebben zien voortdurend de afbeelding wanneer ze hun ogen sluiten.

Volgens wetenschappers zou de afbeelding in het geheugen van het slachtoffer zorgen voor epileptische aanvallen. Maar het is nog een raadsel waarom die afbeelding zorgt voor die epileptische aanvallen.

Men sprak met slachtoffers en sommigen verklaarden dat ze de hond op de afbeelding Smile Dog zouden gezien hebben in hun nachtmerries. De slachtoffers zouden niet meer kunnen bewegen in die dromen terwijl Smile Dog tegen hen zegt dat er slechts 1 manier is om de waanzin te stoppen. De manier is om de afbeelding met zoveel mogelijk mensen te delen.

Mensen die de afbeelding zagen werden als vermist opgegeven of stierven....

Ten eerste wil ik iedereen bedanken om te lezen en ten tweede wil ik zeggen dat de afbeelding hierboven slechts een kopie is van de orginele SmileDog.Jpg afbeelding. Naar de kopie kijken heeft dus geen levensbedreigende gevolgen...of wel?

CreepyPasta ✔Where stories live. Discover now