Momo Video + Let's have a Talk

386 8 9
                                    

De laatste weken is er veel te doen rondom 'Momo', dit is een creepypasta die zeer populair is geworden de laatste tijd.

Ik probeer altijd om originele content te maken, maar soms moet je eens meegaan met de trends. Ik heb daarom een soort van alternatieve video gemaakt achter het Momo verhaal. Ik hoop dat jullie het creepy en entertaining vinden. Likes, comments en subs zijn altijd welkom.

Voor de mensen die meer fan zijn van wat meer klassieke vormen van creepypasta's heb ik ook nog een verassing, twee geweldige horrorverhalen die ikzelf geschreven heb.

Kamer 13:

De kelder:

Ik ben me bewust dat velen van jullie niet zo'n fan zijn van deze horrorvideo's omdat ze in het Vlaams zijn en ik heb duidelijk een dik Belgisch accent. Ik wil dat jullie weten dat ik werk om iemand te zoeken die mijn verhalen in het Hollands voorleest. Dit doe ik omdat ik niet wil dat mensen zich buitengesloten gaan voelen omdat ze mijn Vlaams maar half/half kunnen verstaan.

Wat ik doe, doe ik om zoveel mogelijk horrorfans tevreden te stellen. Wattpad en ik kunnen tegenwoordig niet meer door dezelfde deur, dit is niet jullie schuld. Wattpad is gewoon een zinkend schip en ik wil er af springen voordat het te laat is. De meeste populaire schrijvers op Wattpad zijn al lang weg zonder rekening te houden met hun fans. Ik wil niet hetzelfde doen en ik wil een alternatief bieden voor mijn fans, maar ik ben me bewust dat niet iedereen tevreden zal zijn met dit alternatief.

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Sep 23, 2018 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

CreepyPasta ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu