Vermageren....

1K 72 16
                                    

Clara was een zestienjarig meisje uit België. Ze had altijd al een zwaarder lichaam dan de rest van haar vriendinnen. Ze wilde vermageren maar ze had geen zin om te bewegen omdat ze nogal lui was.

Op een dag zag ze een advertentie van vermageringspillen op het internet. Ze besloot om een doos pillen te bestellen.

Een dag of twee later krijg ze een de doos via de post. Clara opende de doos en was verbaasd om te zien dat er slechts 8 pillen in zaten. Ze las de handleiding die er bij zat en er stond 'Neem één pil per week en drink dagelijks 3 liter water'. Er stond ook bij dat de pillen een vol gevoel zullen geven waardoor iets eten onnodig is.

Na 2 weken had Clara haar streefgewicht bereikt. Ze besloot om te stoppen met de pillen te nemen. Ze begon daarna terug normaal te eten maar ze bleef vermageren.

Na een week was Clara nog steeds aan het vermageren ookal at ze redelijk veel. Ze besloot met haar moeder naar de dokter te gaan. De dokter onderzocht haar en kwamen tot de conclusie dat er op het eerste zicht niets mis was met Clara. De dokter vroeg aan Clara ofdat hij één van haar pillen mocht onderzoeken.

Clara gaf de dokter één van de vermageringspillen. De dokter onderzocht de inhoud van de capsule en kwam tot een gruwelijke conclusie...

De capsules waren gevuld met de eitjes van lintwormen.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

En onthou dat je nooit wreemde pillen moet kopen via het internet ;-)

CreepyPasta ✔Where stories live. Discover now