Belangrijke Mededeling!

335 25 6
                                    

Het is me opgevallen dat mijn verhalen het niet zo goed doen. Ik weet niet precies waarom. Ik ga er vanuit dat iedereen mijn verhalen opeens slecht vind en niemand ze meer wilt lezen :-/

Ik ben constant aan het piekeren over hoe het komt, en of het mijn fout is of niet. Het maakt me kapot en iedere keer als ik bezig ben met een verhaal, pieker ik over hoe slecht het deel het gaat doen. Meestal doet het deel het dan slecht, kijk maar naar het vorige hoofdstuk 5 stemmen. Ik geef niet om stemmen, maar ik wil wel zien dat mensen genieten van mijn verhalen anders wil ik gewoon niet verder doen met horrorverhalen schrijven.

Altijd als ik zeg dat ik ga stoppen, kom ik na een paar weken terug. Ik kan het gewoon niet laten om mensen te laten genieten van mijn verhalen. Toch zit ik met mijn rug tegen de muur, ik voel me slecht bij de gedachten dat iedere keer als ik iets publiceer het nog minder stemmen en comments zal hebben als het vorige.

Daarom heb ik besloten om YouTube videos te gaan maken met horrorcontent. Ik wou dit altijd al doen, maar ik had nooit een goede microfoon. Mijn nieuwe microfoon is onderweg, dus binnenkort ga ik starten met videos maken.

Dit doe ik niet voor de centen, ik verwacht niet dat ik ooit €10 ga verdienen door dat te doen, maar ik wil meer mensen bereiken en aangezien dat Wattpad zo goed als 'dood' is, zal het een goed moment zijn om dit te doen.

Ik hoop dat jullie dit begrijpen. Ik bleef proberen en proberen, maar verhalen schrijven op Wattpad geeft me een slecht gevoel en dat is niet de bedoeling.

Thanks voor het lezen.

Falke

CreepyPasta ✔Where stories live. Discover now