De vriezer

1.5K 89 13
                                    

Een koppel geeft tijdens de namiddag  een feest in hun buitenverblijf in een groot bos ver weg van de stad. Het paar amuseert zich en drinken wat wijn en houden een barbecue.

Na 8 uur s'avonds gaan alle gasten naar huis en een uur later nadat alle rommel is schoongemaakt gaat het gezin gaan slapen.

Om ongeveer 1 uur s'nachts wordt de vader wakker en besluit om iets uit de keuken te gaan halen. Hij haalt wat water uit de koelkast en schenkt zichzelf een glas water in en checkt daarna ofdat de kinderen nog wakker zijn.

Hij checkt de eerste kamer van zijn zoon en ziet dat hij rustig aan het slapen is. Daarna gaat hij naar de kamer van zijn zesjarige dochter en ziet dat het bed van zijn dochter leeg is. Hij rent het hele huis rond en zoekt naar zijn dochter. Hij besluit om zijn vrouw wakker te maken. En zijn vrouw belt onmiddellijk de politie.

De politie start een zoekactie naar het zesjarige meisje in het bos. Honderde vrijwilligers vanuit het dichtstbijzijnde dorp komen de politie helpen bij de zoektocht.

Een agent ondervraagt de familie en de zoon zegt dat hij zijn zus voor het laatst gezien had. De moeder vertelt dat zij haar dochter voor het laatst gezien had toen ze aan haar vroeg of ze een ijsje uit de vriezer mocht pakken.

De politieagent gaat naar de kelder en vindt geen spoor van het meisje totdat hij de vriezer opent.....

Hij vindt het bevroren lichaam van het zesjarige meisje dood terug

Het meisje zou gedurende 11 uur lang in de vriezer vast gezeten hebben.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

CreepyPasta ✔Where stories live. Discover now