Bloody Mary Verhalen

1.4K 83 21
                                    

Lena was een meisje uit Duitsland dat  haar vriendinnen angst aan wou jagen door samen met hen Bloody Mary op te roepen. Op een avond was Lena alleen thuis dus kwam ze op het idee om haar vriendinnen uit te nodigen. Twee van haar vriendinnen kwamen en Lena overtuigde haar vriendinnen om Bloody Mary op te roepen. De andere meisjes vonden het een stond idee maar Lena kon hen overtuigen om Bloody Mary op te noemen.

Ze staken een paar kaarsen aan en gingen naar de badkamer, in de badkamer hing een grote spiegel. Om 12 uur s'nachts riepen ze 3 keer Bloody Mary. Er gebeurde niks dus besloten ze om de deur dicht te doen en het nog eens te proberen. Nadat ze 5 keer Bloody Mary hadden gezegd gingen uit het niks alle kaarsen uit. Lena voelde opeens een pijn in haar nek. Ze begon te gillen. Één van haar vriendinnen deed het licht aan en er stond een bloedende klauwafdruk in Lena haar nek. Lena beschuldigde haar vriendinnen dat zij het gedaan hadden. Maar de meisjes ontkenden dat ze er iets mee te maken hadden. Lena geloofde haar vriendinnen niet en zei dat ze beter weg zouden gaan.

Nadat ze het huis verlaten hadden zeiden de meisjes tegen elkaar dat ze niks gedaan hadden. En ze dachten dat Lena het zelf gedaan zou hebben.

De volgende dag kwamen de meisjes op school en kwamen ze te horen dat hun vriendin Lena zelfmoord had gepleegd. Volgens de politie had ze zich in haar badkamer opgesloten en haar eigen nek opengesneden.

Volgens sommigen zag het meisje geen uitweg meer. Volgens andere zou ze teruggegaan zijn en had ze Bloody Mary opnieuw opgeroepen.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen als je het eng vond XD

CreepyPasta ✔Where stories live. Discover now