De Ijscomannen (+16)

1.9K 94 69
                                    

Het is de zomer van het jaar 1989. Het is een warme zomer en zoals ieder jaar spelen vele kinderen buiten. Twee jongens spelen buiten in hun woonwijk. Tim en Sander spelen voetbal en er komt een ijscowagen aangereden. Het was een oud smerig busje dat verbouwd was naar een ijscowagen. De wagen stopt vlak voor de jongens, er komen twee mannen uit de ijscowagen gelopen en trekken een zak over de hoofden van de jongens en worden met veel kracht achter in het busje gegooid.

Voor 2 uur lang lagen Sander en Tim in alle angst achter in de ijscowagen stil. De deur van de ijscowagen word abrupt open gegooid en Sander word uit het busje gehaald. Een paar minuten hoorde Tim geen geluid maar opeens hoorde hij Sander luid gillen en schreeuwen. Na een uur waren er geen geluiden meer en was alles muisstil.

Opeens hoorde Tim schoten en vreesde Tim het ergste. Een minuut later hoort Tim voetstappen in zijn richting komen. Iemand trok de zak van over het hoofd van Tim. Het was een politieagent en hij zei dat alles goed ging komen. Tim keek achter de agent en zag de twee mannen doodgeschoten op de grond liggen.

Tussen de lijken lag het naakte lijk van zijn vriend met zijn keel open gesneden. Volgens de agenten hadden de mannen al meer dan 36 jongens ontvoerd, verkracht, vermoord en daarna versneden en aan de honden van één van de mannen gevoederd.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

CreepyPasta ✔Where stories live. Discover now