The Windigo

1.3K 73 27
                                    

Een Windigo of een Wendigo is een mysterieus bloeddorstig wezen dat zichzelf voed met het vlees en het bloed van mensen.

Men zegt dat een Windigo ontstaat als een mens gek wordt na het eten van mensenvlees....

Er veel vele verhalen over Windigo's in Noord-Amerika maar er zijn er maar weinig zo angstaanjagend als het verhaal dat ik jullie nu ga vertellen.

Het verhaal begon tijdens een koude winternacht toen een klein dorpje in Canada geteisterd werd door mysterieuze verdwijningen. In die nacht hoorden de mensen van het dorpje gehuil en geschreeuw van buiten komen maar waren te bang om nazr buiten te gaan en te kijken wat er aan de hand was.

Toen de mensen van het dorp de volgende ochtend wakker werden kwamen ze er achter dat er twee vrouwen en drie kinderen verdwenen waren. Buiten één van de huizen vonden de dorpelingen een bloedspoor dat tot diep in het bos doorging.

De groep mannen uit het dorp besloot om het bloedspoor te volgen en uit te zoeken wie of wat de vrouwen en kinderen had ontvoerd. De groep vertrok en een paar uur later besloot een andere groep mannen te zoeken naar de groep die vertrokken was.

Ongeveer een half uur later vond de groep de eerste groep. De mannen van de eerste groep waren brutaal afgeslacht. Er waren stukken vlees van de lichamen van de mannen gerukt. De avond viel en de groep besloot om terug te gaan naar het dorp om de andere dorpelingen te waarschuwen voor het gevaar.

Toen de groep terug kwam in het dorp zagen ze onmiddellijk al dat er iets mis was. Iedere dorpeling die achter bleef was dood en extreem afgeslacht.

De groep zag een Windigo met een bebloede mond zich voeden van het lichaam van een kind....

De groep zag een Windigo met een bebloede mond zich voeden van het lichaam van een kind

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De Windigo rende weg na het zien van de groep en verdween terug in het donkere bos. Ongeveer 37 mensen werden afgeslacht en 6 lijken werden nooit gevonden en werden waarschijnlijk door de Windigo meegenomen....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

CreepyPasta ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu