Geklop

1.3K 68 16
                                    

Elke zaterdag gaan mijn ouders mijn zus bezoeker aan de andere kant van het land. Omdat het een grote afstand is tot het huis van mijn zus vertrekken mijn ouders zaterdagochtend en komen ze dan meestal zondagmiddag thuis. Zo blijf ik elke zaterdag alleen thuis.

Op een bepaalde zaterdagavond zat ik thuis televisie aan het kijken toen ik besloot dat het tijd was om te gaan slapen. Ik zette mijn televisie uit en daarna ging ik de trap op naar boven.

Ik opende de deur van mijn kamer en ik zag dat het lampje naast mijn bed aan was. Ik dacht dat ik de lamp waarschijnlijk vergeten uit doen was. Ik sloot de deur van mijn kamer, deed het licht uit en ging slapen in mijn warm tweepersoonsbed.

Iets na middernacht werd ik wakker door het geluid van geklop op het raam van mijn kamer. Ik was zo moe dat ik niet wou op staan om te kijken wat het was.

Uit het niets opende mijn raam door een krachtige windstoot....

Ik stond op en sloot vlug mijn raam. Nadat ik mijn raam had gesloten draaide ik me om en zag dat mijn deur open stond....

Voor een fractie van een seconde zag ik een schim van een kleine jongen in de deuropening staan

Ik dacht dat het gewoon een schaduw was maar ik was toch ongelooflijk hard geschrokken. Ik was ongelooflijk moe dus ik besloot om terug in mijn bed te gaan slapen. Ik viel daarna al snel als een blok in slaap.

Nog geen uur later werd ik wederom wakker door geklop op mijn raam. Deze keer stond ik op en keek naar het raam. Ik zag niets raar aan het raam maar het geklop bleef doorgaan.

Toen kwam ik tot het besef dat het geen geklop was op het raam maar dat het geklop van achter de spiegel kwam.....

Bedankt voor het lezen en laat het me weten wat je vind van dit verhaal in de IK-persoon. Vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

CreepyPasta ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu