Beth Parson's Pop

987 73 17
                                    

Vroeger werden kleine kinderen meestal begraven samen met hun favoriete stuk speelgoed.

Beth Parson was zo'n meisje dat begraven werd met haar favoriete pop. Ze stierf op 5 jarige leeftijd aan de gevolgen van de griep. Ze werd een week na haar dood begraven samen met haar pop.

Twee weken later, vond Beth's vader haar pop op de oprit van zijn huis. Hij begreep het niet, maar hij dacht dat er een vergissing was gebeurd bij de begrafenisondernemer. Uit respect voor zijn dochter, begraafde de vader de pop ergens in zijn tuin.

Een paar weken daarna werd de pop opnieuw gevonden, maar deze keer door Beth's moeder. De pop was helemaal nat en zat onder de modder. De moeder bracht de pop naar een priester en samen hebben ze de kist opgegraven om de pop in de kist te steken.

Ze dachten dat dit het einde zou zijn, maar een paar weken later vonden ze de pop voor de derde keer. De pop lag dit keer op Beth's oude bed met een briefje....

Het is daar veel te koud en donker. Ik wil dat niet meer. Waarom laten jullie mij niet terug naar huis komen.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Ik heb mijn beslissing herzien en ik ga verder met creepypasta's te schrijven. Ik stop wel met de wekelijkse creepypasta's, dus vanaf nu zal ik maar één keer op de maand een nieuwe creepypasta publiceren.

Dit betekent wel dat sommige van mijn andere boeken minder frequent zullen bijgewerkt worden.

Laat me horen in de comments ofdat je blij bent met mijn beslissing of niet.

CreepyPasta ✔Where stories live. Discover now