Goed Nieuws!

256 9 1
                                    

Een groot deel van mijn lezers haat het feit dat ik tegenwoordig YouTube video's maak. Persoonlijk wou ik wat nieuws proberen want ik kan gewoon geen horrorverhalen meer schrijven op Wattpad, er gaat gewoon altijd iets mis als ik horrorverhalen schrijf op Wattpad tegenwoordig.

Dus het goede nieuws is dat ik ga stoppen met YouTube video's maken en dat ik de rest van mijn scripts ga publiceren in dit boek. Dit zijn een stuk of 5 verhalen die ik geschreven had voor mijn YouTube kanaal, maar aangezien ik toch stop kan ik ze beter hier publiceren.

De rede dat ik stop met YouTube is omdat er gewoon geen groei in zat. Na 12 video's had ik toch verwacht dat ik op z'n minst 15 subs ofzo zou hebben, maar ik heb er maar 11.... het waren er wel 12 aan het begin van de week. Ik spendeer uren van mijn vrije tijd om die video's te maken en ik vind het jammer dat ze dan zo weinig views krijgen, maar ja that's life. Waarschijnlijk ga ik nog 1 laatste video publiceren over Annabelle aangezien ik de audio al heb opgenomen en de thumbnail al heb gemaakt.

Dus bedankt voor iedereen die me gesteund heeft in het maken van video's. Ik waardeer het enorm.

Voor de mensen die toch nog willen genieten van mijn laatste video's. Ik zal ze hier onder zetten :)

The Keyhole

What comes at night (mijn persoonlijke favoriet)

Vermageren

Rachel

Likes, comments en subs worden nog steeds gewardeerd

CreepyPasta ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu