My dead girlfriend keeps messaging me

1.3K 82 18
                                    

Dit verhaal vertelt het verhaal van Nathan. Nathan heeft het moeilijk om het verlies van zijn vriendin te verwerken. Voor hem was het heel erg moeilijk om zijn dode vriendin Emily op Facebook te verwijderen.

Op een dag krijgt hij een bericht op Facebook van Emily's account. In het bericht stond er gewoon 'Hello'. Nathan negeert het bericht omdat hij denkt dat Emily's account gehackt is. Daarna krijgt hij een hoop willekeurige berichten van Emily's account. Emily's account begon zichzelf te taggen op foto's waar ze niet eens op stond.

Nathan besefte dat de berichten die hij kreeg van Emily's account allemaal  berichten waren uit vorige chatgesprekken. Het begon voor hem pas echt creepy te worden toen hij een bericht kreeg met het woord 'Freezing'. Dat woord was het laatste woord dat Emily voor haar dood aan Nathan had gezegd. En alleen Nathan wist daarvan....

Nathan wilde hulp zoeken maar toen hij recht stond uit zijn stoel stuurde Emily's account een foto. Hij was getagd op de foto......op de foto was hij te zien achter zijn computer. De foto was net via zijn webcam genomen.


Toen Nathan iets beter naar de foto keek stond er een zwarte schim achter hem en de schim was getagd als Emily....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen en laat me in de comments weten wat je van dit verhaal vond :》

CreepyPasta ✔Where stories live. Discover now