BELANGRIJK!!! Probleem met Wattpad

669 54 30
                                    

Het is me de laatste tijd opgevallen dat Wattpad steeds meer en meer problemen begint te krijgen.

De recentere updates zorgen namelijk voor meer problemen dan dat ze oplossen. Wattpad is trager dan normaal en er zijn meer glitches dan ooit tevoren.

Een paar updates geleden kwamen er meer advertenties bij op de Wattpad app. Ik heb geen probleem dat Wattpad geld nodig heeft om het personeel en de servers te betalen, maar als je app dan zo broken is dat sommige functies gewoon onbruikbaar zijn dan is dat gewoon pure hebzucht.

De berichtenserver op Wattpad werkt op sommige momenten van de dag gewoon niet. Hierdoor is het vaak onmogelijk om berichten te sturen via Wattpad. Er zijn altijd veel problemen geweest met berichten sturen op Wattpad, maar de laatste tijd valt het wat meer op.

De Nederlandstalige Watty's zijn naar het schijnt ook uitgesteld omdat ze geen vrijwilligers hebben. Voor mij maakt dat eigenlijk niet veel uit want het is grotendeels toch vriendjespolitiek. Ik wilde het gewoon mededelen omdat velen van jullie meedoen aan de Watty's, zelfs ik deed mee met mijn boek 'My Ghost House'. Btw als je fan bent van verhalen in dit boek, zul je waarschijnlijk ook fan zijn van de verhalen die in dat boek staan dus zeker lezen, maar dat even terzijde.

Wattpad krijgt meer geld van ons door nieuwe advertiemogelijkheden, maar de service wordt slechter. Ik spreek voornamelijk over de app omdat ik die het meeeste gebruik.

 Ik spreek voornamelijk over de app omdat ik die het meeeste gebruik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Het eerste dat ik zie wanneer ik de app open is reclame. Zeven rijen daaronder wederom reclame.

Ik ben geen communist die vind dat Wattpad geen geld mag verdienen, maar als je meer geld verdient aan gebruikers verwacht ik wel dat de service beter wordt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik ben geen communist die vind dat Wattpad geen geld mag verdienen, maar als je meer geld verdient aan gebruikers verwacht ik wel dat de service beter wordt. Dit is jammer genoeg niet het geval en de service wordt zelfs slechter door bugs en foutmeldingen.

Het is me ook opgevallen dat steeds minder mensen op Wattpad actief zijn en dat steeds minder nieuwe boeken views krijgen. De 'Wat is nieuw' functie is al meer dan een jaar kapot. Die functie was de beste manier voor nieuwe schrijvers om lezers te krijgen maar het werkt gewoon niet meer.

Ik wil niet zeggen van 'f#ck Wattpad' maar ik wil gewoon dat ze die bugs en glitches eens oplossen die al soms jaren actief zijn in het systeem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik wil niet zeggen van 'f#ck Wattpad' maar ik wil gewoon dat ze die bugs en glitches eens oplossen die al soms jaren actief zijn in het systeem.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen.

Heb je de glitches ookal gemerkt op Wattpad? Laat het horen in de comments

CreepyPasta ✔Where stories live. Discover now