Dit Boek Stopt....

922 80 12
                                    

Ik vind het zeer jammer om jullie mee te delen dat dit boek stopt.

De rede hiervan is het lage aantal views en stemmen dat dit boek tegenwoordig krijgt. Het stem/view ratio is minder dan 7,5% en velen van jullie weten wel dat ik het graag boven de 10% hou.

Ik weet dat velen teleurgesteld zullen zijn want dit boek had heel veel vaste lezers vroeger.

Het is gewoonweg niet goed als ik delen schrijf voor dit boek terwijl ik delen kan schrijven voor boeken die veel succesvoller zijn. Ik probeer zoveel mogelijk mensen te bereiken maar ik heb niet het gevoel dat ik met dit boek veel nieuwe lezers ga bereiken.

Maar wees niet getreurd want voor iedere deur die sluit, gaan er andere open en dat is bij mij exact hetzelfde. Het zullen geen creepypasta's meer zijn maar het zal een totaal nieuw orgineel concept zijn.

Het spijt me enorm dat ik dit boek moet stoppen en dat meen ik echt. Maar speciaal voor alle hardcore fans ga ik nog één laatste creepypasta schrijven als dankje voor alle steun die ik kreeg op dit boek :-)

Btw ik kom niet meer terug op deze beslissing. Dit boek zou nu minstens 500 à 600 stemmen moeten hebben om de stemratio van 10% te behalen en dat is veel te veel. Die stemratio die ik gebruik klinkt misschien stom maar het geeft me een goede weergave van wat mijn fans het liefst lezen.

Het spijt me maar ik weet zeker dat jullie het nieuwe boek dat ik deze week ga publiceren, leuk gaan vinden :-)

CreepyPasta ✔Where stories live. Discover now