Annora Petrova

896 65 6
                                    

Annora Petrova was een zeer succesvolle ijsskatester. Ze begon al op zeer jonge leeftijd met skaten, al snel maakte ze deel uit van de wereldtop bij de junioren.

Op een bepaalde dag was ze achter de computer aan het werken. Ze besloot om uit nieuwsgierigheid haar eigen naam eens op te zoeken. Tot haar verbazing had iemand een Wikipediapagina gemaakt over haar.

Op haar Wikipediapagina stond er de gebruikelijke informatie over haar leven en haar persoonlijke gegevens. Er stond ook een lijst op van alle wedstrijden waaraan ze had meegedaan. De lijst klopte helemaal op één ding na.

Op de lijst stond er dat ze de volgende wedstrijd had gewonnen. Ze dacht dat dit een fout was, ze moest die wedstrijd tenslotte nog spelen.

Een paar weken later won Annora tegen alle verwachtingen de wedstrijd zoals de Wikipediapagina had voorspeld. Wederom was ze nieuwsgierig en besloot ze om terug naar haar Wikipediapagina te gaan.

Haar Wikipediapagina was bijgewerkt en deze keer stond er dat ze 6e zou eindigen op haar volgende wedstrijd. Een paar weken later eindigde ze 6e net zoals de Wikipediapagina had voorspeld. Ze vond dit heel eigenaardig, maar het bleef een tijdje verder gaan.

De Wikipediapagina werd keer op keer bijgewerkt en het gaf telkens het exacte resultaat weer dat Annora zou behalen. Ze besloot uiteindelijk voor de pagina bij te werken zodat ze voortaan alleen maar kon winnen.

De volgende wedstrijd won ze, maar toen ze terug op de Wikipediapagina keek, zag ze dat de pagina volledig was bijgewerkt. Er stond...

Annora Petrova is een zielige kleine wees.

Een half uur later kreeg ze telefoon van haar tante. Haar tante vertelde dat haar ouders een auto-ongeluk hadden gehad. Annora Petrova's ouders waren gestorven......net zoals er op de Wikipediapagina stond.....

Na dit incident, werd Annora depressief en verloor ze elke wedstrijd. Vanaf dat moment werd haar leven een echte hel. Uiteindelijk besloot Annora om naar Oost-Europa te gaan onder een valse naam.

Daarna werd er nooit meer iets van Annora Petrova gehoord......

Een paar maanden later werd Annora Petrova's Wikipediapagina opnieuw bijgewerkt. Deze keer stond er dat Annora Petrova in Praag was gestorven. Ze had zichzelf een overdosis slaappillen gegeven.

Niemand weet wie er achter die accurate updates zat, maar Wikipedia heeft de pagina over Annora Petrova sinds vorig jaar offline gehaald....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen :-)

CreepyPasta ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu