The 7th Barn Deel 2

885 91 8
                                    

Eeuwen gingen voorbij en het land inclusief de zes schuren van de overleden landbouwer werden uiteindelijk verkocht.

Sommige schuren werden afgebroken en andere werden omgebouwd tot moderne schuren maar de locatie van de 7e schuur werd vergeten. Het verhaal van de 7e schuur werd een lokale legende.

Volgens lokale legendes zou de 7e schuur ergens in Ohio staan in de buurt van Northampton. Voor eeuwenlang gingen mensen er van uit dat het verhaal van de landbouwer slechts vage legendes waren en dat de 7e schuur niet echt bestond.

Een leraar deed onderzoek naar deze legendes en kwam tot het besluit dat het helemaal geen legendes waren en dat de schuur echt bestaat. Hij beweerde zelfs te weten waar de 7e schuur stond.

De 7e schuur stond ergens in een braakliggend veld dat jarenlang niet meer gebruikt werd door de lokale bevolking. De landbouwers in de buurt beweerden dat ze de velden rondom de schuur niet gebruikten omdat ze vaak vreemde geluiden en figuren zagen rondom de schuur.

In 1997 besloot de leraar om samen met zijn zoon naar de 7e schuur te gaan in de hoop om s'nachts paranormale activiteiten te filmen rondom de beruchte schuur.

De leeraar en zijn zoon kwamen niet meer terug waardoor de vrouw van de leeraar de volgende ochtend haar man en zoon als vermist moest opgeven.

Twee dagen later werd de auto van de leraar teruggevonden naast een landweg. De politie onderzocht de omgeving en vonden de beruchte schuur.

In de schuur vonden de politie de levenloze lichamen van de leeraar en zijn zoon hangende aan een balk van de schuur....

De filmcamera werd nooit gevonden....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

Ik publiceer een nieuwe creepypasta bij 23 stemmen :-)

CreepyPasta ✔Where stories live. Discover now