Geluiden in het huis

1.3K 82 31
                                    

Heb je ooit al eens het gevoel gehad dat je bekeken werd toen je in het midden van de nacht in je bed lag?

Een vader en zijn twee dochters verhuizen naar een oud afgelegen huis na het overlijden van de moeder van het gezin.

Al snel beginnen ze rare activiteiten op te merken, sleutels lagen niet meer op plaatsen waar ze die voor het laatst hadden gelegd. De vader dacht dat hij gewoon nogal vergeetachtig was en vond dat er niks abnormaal aan de hand was.

De activiteiten bleven doorgaan en meer en meer voorwerpen werden in het huis teruggevonden op plaatsen waar het gezin ze niet had laten liggen.  Uiteindelijk begonnen de dochters s'nachts het gevoel te krijgen dat ze bekeken werden. Soms werden ze zelfs wakker in het midden van de nacht met hetzelfde gevoel. Ze kregen het gevoel alsof iemand vanuit de muren naar hun aan het kijken waren.

De vader had dat gevoel niet maar hij hoorde s'nachts wel allerlei rare geluiden. Het geluid van voetstappen en het gekraak van de vloer waren voor hem ongewone fenomenen die zich s'nachts voordeden.

Het gezin dacht dat het verdriet om het verlies van de moeder van het gezin er voor had gezorgd dat ze dingen hoorden en zagen die er niet waren. De activiteiten werden zelfs zo extreem dat de familie besloot om in therapie te gaan om het verlies van hun dierbare te verwerken.

Weken gingen er voorbij tot het gezin opeens niet meer naar therapie kwam. De therapeut vond dat nogal raar omdat de vader altijd stipt in orde was en niet zomaar een therapiesessie zou missen. De therapeut besloot om naar de politie te bellen om eens een kijkje te nemen in het huis van het gezin.

Toen de politie in het huis kwam vonden ze de hele familie dood in de woonkamer liggen. De vader en zijn twee dochters waren met een bijl afgeslacht....

De onderzoekers vonden uiteindelijk een gangenstelsel in de muren van het huis en ze kwamen tot de ontdekking dat iemand in die muren had geleefd..

De moordenaar is nooit gevonden en loopt waarschijnlijk nog ergens vrij rond. Misschien leeft hij wel in de muren van zijn volgend slachtoffer wachtend op het juiste moment om toe te slaan....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD btw ik heb gisteren een nieuw deel van mijn boek Outlast gepubliceerd dus neem zeker een kijkje :)

CreepyPasta ✔Where stories live. Discover now