Het sleutelgat

3.8K 172 44
                                    

Een man moet voor sollicitatiegesprek naar de andere kant van het land. Het sollicitatiegesprek liep uit en de man besloot om de nacht door te brengen in een hotel in plaats van 's nachts nog urenlang terug naar huis te rijden.

De man rijdt daarna even rond en uiteindelijk komt hij terecht aan een oud hotel. Het hotel zag er nogal verlaten uit, maar de man besloot om toch naar binnen te gaan.

Hij kwam binnen en wandelde naar de balie om in te checken. Jammer genoeg was er op het eerste zicht niemand, dus besloot de man om op het belletje te drukken. Na een paar tellen kwam er een iets oudere vrouw vanuit een achterkamertje naar de balie gewandeld. De vrouw had een glimlach op haar gezicht en begroette de man hartelijk.

De man checkte in en kreeg de sleutel van zijn kamer. Vlak voordat de man naar zijn kamer wou gaan, waarschuwde de vrouw hem dat hij een kamer zonder nummer zou passeren, maar dat hij absoluut niet door het sleutelgat mocht kijken. De man was verbaasd, maar was te uitgeput om vragen te stellen. Hij knikte en ging naar zijn kamer.

De man wandelde door de gang en kwam tot de conclusie dat zijn kamer vlak naast de kamer zonder nummer was. Hij bleef even staan voor de deur van de kamer zonder nummer, maar ging daarna toch verder naar zijn kamer.

De man besloot om een warm bad te nemen voordat hij ging slapen. Hij liet het bad vol lopen, klede zich uit en ging in het bad liggen. Toen hij in bad lag, hoorde hij twee mensen praten vanuit de andere kamer. Het gepraat werd steeds luider en ging uiteindelijk over naar geroep en geschreeuw. Een koppel was waarschijnlijk ruzie aan het maken in de kamer zonder nummer dacht de man.

Na een bepaalde tijd was het koppel in de andere kamer gestopt met ruzie maken. De man droogde zichzelf af en klede zich terug aan. Hij besloot om te gaan kijken ofdat alles inorde was met het koppel in de kamer naast de zijne.

De man klopte op de deur van de kamer zonder nummer, maar niemand antwoordde of deed de deur open. De man bleef kloppen op de deur tot het moment dat hij zo nieuwsgierig was, dat hij besloot om door het sleutelgat te kijken om te zien dat alles inorde was.

Hij keek door het sleutelgat en zag een vrouw in de hoek van de kamer staan met haar hoofd naar de muur gericht. De man vond dit zeer eigenaardig, maar kwam tot het besluit dat er niets aan de hand was. Hierna ging hij terug naar zijn kamer en viel hij als een blok in slaap.

Een paar uur later werd de man wakker en hoorde het koppel opnieuw ruzie maken. Dit ging even door en het geschreeuw werd luider en luider. Plots was er een zware bonk tegen de muur, hierna stopten ze met tegen elkaar te schreeuwen. Iets later viel de man terug in slaap.

De volgende ochtend, verliet de man zijn kamer om naar de balie te gaan om uit te checken. Jammer genoeg was de man nog steeds zeer nieuwsgierig en keek hij opnieuw door het sleutelgat van de kamer zonder nummer. Dit keer zag hij alleen maar een donker rode kleur. De man dacht dat het koppel iets rood voor het sleutelgat had gehangen omdat ze gemerkt hadden dat hij door het sleutelgat had gekeken. De man ging hierna onmiddellijk naar de balie om uit te checken.

De man checkte uit en vroeg aan de balie wat er aan de hand was met de nummerloze kamer. De vrouw zucht en vraagt aan de man ofdat hij door het sleutelgat had gekeken. De man bood zijn excuses aan en vertelde dat hij door het sleutelgat had gekeken. Hierna vertelde de vrouw het verhaal van de kamer.

Ze vertelde dat er 30 jaar geleden een moord in die kamer had plaats gevonden. Een man had zijn vrouw vermoord op zijn huwelijksnacht na een heftige discussie. Hij sloeg haar schedel kapot tegen de muur. De vrouw beschreef ook hoe de vrouw er uit zag.

De vrouw had zwart lang haar en zag er normaal uit, behalve haar ogen......die waren donker rood.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen :-)

CreepyPasta ✔Where stories live. Discover now