Black moon flocken

2.4K 90 0
                                    

Angelicas perspektiv

Jag vaknar av att någon skakar mig i axeln.

 "Hallå? Tjejen?" säger en mörk röst och jag öppnar ögonen men blir bländad av ett skarpt ljus så jag stänger dem igen.

"Öppna ögonen!" säger rösten och jag öppnar dem igen, fast försiktigt den här gången. Det första jag ser är en brun hårig kille som står bredvid mig. Hans ögon är gröna och han ser orolig ut. Vem är han?

Jag öppnar munnen men får inte fram ett ljud, min hals är som en torr öken. Killen verkar förstå vad jag behöver och ger mig ett glas vatten, som jag tacksamt tar emot. Jag dricker upp allt vatten och ger sedan det tomma glaset tillbaka till killen. Jag ser mig omkring. Vart är jag? Hur kom jag hit? Jag börjar få panik och då kommer minnena tillbaka. Alexander, Kayla, rymningen, svimmade. Jag sätter mig skräckslaget upp och ser mig omkring i det vita rummet och sen tillbaka till killen. Rummet är stort och vitt. Allt är vitt förutom några tavlor och maskinerna. Var i helvete är jag!?!

"Var är jag?" frågar jag skräckslaget och rycker till när killen lägger sin hand på mitt ben. Killen kollar chockat på mig och skakar på huvudet. Jag trycker upp mina knän mot mitt bröst och kollar skräckslaget på honom. Kommer jag att dö? Kommer dem att mobba mig som min förra pack gjorde?

"Du är i Black moon flocken. Jag är Eric och är Betan här. Vem är du?" frågar han mjukt och jag ler svagt.

"Angelica." viskar jag tyst men jag vet att han hörde mig, eftersom han har varulvshörsel.

"Angelica.. Vad har hänt med dig?" frågar han mjukt och jag känner ögonen svida av tårar.

"Min flock.. dem mobbade mig.. min mate.. han a-a-avvisade mig." säger jag sorgset och Eric kollar ledsamt på mig. Jag hör fotsteg utanför dörren och det knackande på dörren. Eric ropar kom in och dörren öppnas och där står en skit snygg kille. Han har kort svart hår och bruna stora ögon.

"Hur mår du?" frågar han mjukt och ställer sig vid mina fötter och kollar på mig. Jag svarar tveksamt bra och han nickar.

"Kan du stå upp?" frågar han och jag nickar igen. Han reser sig upp och han hjälper mig upp på ostadiga ben. Det känns ostadigt men det går bra. Han tar tag i min axel och jag rycker motvilligt till. Jag är inte van vid att någon tar i mig, utan att någon ska slå mig.

"Förlåt." mumlar han och släpper min axel och går mot dörren. Han stannar utanför dörren och kollar på mig.

"Kommer du?" frågar han och jag ser ner på mig själv. Jag har en blommig klänning på mig. Hur har jag fått den här? Jag svimmade innan jag hade fått på mig kläder!

"Min mate Haley klädde om dig. Du kan lita på oss. Vi ska inte göra dig illa." säger han och jag nickar. Jag följer efter honom och känner en hand mot min höft. Jag kollar på Erics hand och kollar sedan på Erics ansikte. Han är en riktig pudding! Sexbomb! Jag låter honom få hålla i min höft medan vi går efter den andra killen.

Vi kommer ut till en korridor med massor av dörrar. Vad heter han killen? Kan jag verkligen lite på dem? Jag har miljoner av frågor i mitt huvud men allt försvinner när vi kommer ut till gården. Jag känner att jag tappar hakan av chock och Eric skrattar tyst.

Det är underbart! Skogen omringar huset och det står både vargar och människor som kollar mot oss. Små barn leker för fullt och några av tjejerna skrattar och har kul. Blommorna i rabatterna är i alla möjliga färger. Blå, rosa, gul, röd, lila m.m.

"Wooow!" säger jag och ler. Det är så annorlunda från min andra flock.

Här är det fridfullt och lycka medan i Red moon flocken är det så hotfullt och fult. Eric trycker sin hand hårdare om min höft och jag kollar upp mot honom. Han ler mot mig och börjar gå till den svarthåriga killen som går till ett litet hus lite längre bort. Det är vitt och det har stora fönster.

När vi kommer ikapp den svart håriga killen så står vi inne i huset. Det är vitt inne i huset också med svart, gråa och bruna möbler. Blommor som hänger, står och ligger i huset. Det är underbart! 

"Såå? Angelica vad tycker du?" frågar Eric och jag bara gapar. Det här huset är som en dröm! Det är modernt men ändå mysigt. Den svart håriga killen kollar uppmuntrande på mig och ler mot mig.

"Angelica? Mitt namn är Christoffer men kallas Chris. Jag är Alphan i Black moon flocken." säger han och jag vänder min uppmärksamhet till honom. ALPHA?!?! Är han en Alpha?? Oh herregud!

"Jag, Alpha Chris, undrar om du vill komma in i min flock. Vi ska behandla dig för den du är och skydda dig. Vill du komma in i min flock?" frågar Chris och jag bara kollar chockat på honom. Undrar han om jag vill vara med i hans flock? Bara sådär? En främling?

" Säg ja din idiot!" säger Kayla och jag nickar. Innan jag kom på vad jag gjorde så hade jag slitit mig bort från Eric och kastade mig i Chris famn. Han skrattar och kramar om mig medan jag upprepade

"Ja, ja,ja,ja, tack!" Red moon flocken finns nu inte längre i mitt sinne utan Black moon flocken.

Mitt nya liv kan äntligen börja.

—————————————————————————

Jaa... Angelica fick som hon ville. Att börja ett nytt liv och nu är hon medlem i Black moon flocken. Kommentera och rösta gärna!

-E

Han som avvisade migWhere stories live. Discover now