När vi blir ett

2.2K 71 1
                                    

Angelicas POV

Det har nu gått en vecka sen Eric försvann och vi har inte hört eller hittat något som tyder på att han lever.. Vi har haft begravning till Maria och nu är Hector jämt med oss, mig och Alex. På tal om Alex så är han borta i Mexico på ett möte med andra av olika flockar. Han åkte igår och kommer hem om två dagar.

Alex har än inte märkt mig så jag är inte Luna än. Alpha Christoffers flock ska snart lämna oss och jag har bestämt att jag inte ska följa med dem tillbaka. Jag ska stanna här och starta ett liv med Alex och Hector. Har jag sagt att vi har adopterat Hector? Nu har jag gjort det.

"Mamma?" hör jag Hector ropa från poolen och jag kollar dig från min plats i solstolen.

"Ja, gubben?" ropar jag tillbaka och han skrattar. Hector kallar mig mamma och Alex för pappa och det har vi inget emot alls. Idag ska jag, Haley och Alva gå och shoppa eftersom det inte vart något förra veckan..

"ANGELICA!" skriker Alva när hon får syn på mig och springer till mig och ger mig en kram. Jag skrattar och kramar henne tillbaka.

"Vad jag har saknat dig!" säger Alva och Haley kommer skrikandes efter Alva och så blir det en gruppkram. Alva och Haley har jag inte träffat på flera dagar nu eftersom vi har varit upptagna. Alva har fått tagit hand om liken från insjön och jag lovar att hon inte tycker om det. Haley har varit med Chris och tagit hand om deras flock och jag.. ja, jag har tagit hand om Hector och lite pappers arbete. Men idag är det vi tre på shopping!

"Vi tre och shopping!" skrattar jag och vi släpper varandra.

"Isak. Vi tjejer ska till shoppingcentrumet så du måste passa Hector." ropar jag till Isak som står vid poolen och kollar ner på Hector som leker med en vatten leksak.  Han kollar upp på mig chockad.

"Du skojar va?" frågar han och alla vi tre ger honom en blick och han suckar.

"Okej! Men ta med er Jesse, Kevin och Stephan." säger han och nu är det våran tur att sucka. Jag vänder mig mot mina bästisar och vi nickar.

"Visst. Säg till dem att ta sig till bilen." säger jag och han nickar och kontaktar dem säkert i länken.

"Tjejer. Spring!" skriker jag och vi springer till bilarna och jag fiskar upp min bilnyckel till Alex röda porsche. Vi hoppar in och jag startar den när vakerna kommer springandes.

"Angelica?" säger Alva och jag vänder mig mot henne som sitter i baksätet.

"KÖR!" skriker både hon och Haley och jag skrattar och trycker på gasen och kopplar.

"Vänta på oss!" skriker vakterna men jag kör förbi dem och vinkar innan jag kör därifrån.

-

På väg dit så hade vi musik-disco. Vi sjöng falskt och dansa, så gott vi kunde, och bara hade roligt. Vi kommer fram till köpcentrumet och har parkerat så går vi direkt till VS.

"Köp!" ropar Alva och håller upp en röd spets BH och jag skakar på huvudet medan jag skrattar.

"Aldrig!" ropar jag tillbaka och går till henne. Hon är i underkläd-avdelningen medan Hal är vid parfymerna. Jag kollar igenom några BH:ar och hittar en genomskinlig om det inte skulle vara svartspets på. Jätte sexig och snygg! Alva kollar över mig axel och fnissar.

"KÖP DEN!" visk skriker hon och jag skrattar.

"Hal!" ropar Alva och Hal kommer fram till oss och snappar åt sig BH:n.

"Lic. Alex skulle bli tokig om du hade den här på dig." säger hon och håller upp BH:n framför mig och jag rodnar.

"Kom igen nu va?" säger jag och dem skrattar. Haley hänger tillbaka den och vänder sig om för att leta underkläder till henne.

Han som avvisade migDär berättelser lever. Upptäck nu