väntan del 2

1.7K 66 9
                                    

Repris

"Kate?" säger jag lugnt och hon öppnar munnen och nu kommer det, det svar jag har väntat på och det fick mina ben att vika sig och jag åker ner på golvet. Och gråter.

Jag hör Haley skrika och jag hör snyftanden och jag kollar ner på mina händer. Kates svar, mitt svar jag ville ha, det svar som är det viktigaste för mig, svaret som kan bli min död fick mig att brista ut i gråt.

Alexanders POV

Jag sitter på golvet och gråter. Jag kan inte förstå att det är sant! Min Angel, min mate, mitt ljus. Det kan inte vara sant!

"Är du säker Kate?" säger Anton och jag kollar upp på honom. Han sitter i soffan bredvid mig och gråter som vi alla andra gör. Kate nickar och jag ser att hennes ögon är blanka av tårar. Jag kollar ner på mina händer och gråter.

Jag vet inte om jag ska skrika eller gråta. Isaac ylar efter Angelica och försöker få mig att gå till henne. jag blockar ut honom och kollar på Kate.

"Är du verkligen säker? Det är inte något skämt?" frågar jag reser mig upp från golvet och drar bort tårarna från mina kinder. Jag måste verkligen vara säker på att det stämmer. Jag fattar inte det är sant!

"Nej, Alpha! Maja tar hand om henne nu." säger hon och skakar på huvudet och nu rinner tårarna nerför hennes ögon. Mina tårar kommer igen och jag förbannar mig själv. Jag är en Alpha och Alphor gråter inte!

'När det gäller våran mate så gör du det.´ säger Isaac och jag håller med honom. Jag får gråta när det gäller Angelica.

Jag hör Alva och Haley gråter och skrattar medan dem skuttar runt i en cirkel. Jag ler och Anton reser sig upp och tar tag i min axel.

"Gå." säger han och jag kollar på Kate igen. Hon ler och jag går fram till henne och kramar om henne. Jag är så glad! Jag är överlycklig!

"Tack så mycket Kate! Du- jag är skyldig dig mitt liv." säger jag och Kate skrattar och kramar om mig. Hon skakar på huvudet och jag kollar på henne.

"Jag menar allvar. Du är fantastisk!" säger jag och kramar hårt om henne.

"Alpha.. ingen.... luft.." säger hon och jag släpper henne direkt. Ups.. Anton kastar sig i Kates famn och kramar om henne och pussar henne på kinden. Kate rodnar och jag skrattar.

"Du är bäst! Du räddade min lilla syster!" säger han och jag ler brett. Japp, ni hörde rätt. Kate här hann få ut kulan från Angel och hann stoppa blödningen innan det var försent. Och det var på håret att hon klarade det också. Våra tårar är glädjetårar.

"Um.. jag gjorde bara mitt jobb." säger hon och Anton och jag kollar bara på henne. Vadå bara sitt jobb? Hon räddade hennes Luna! Min mate!

"Du räddade henne!" säger han och Kate skrattar. Isaac försöker ta över min kropp för att gå till Angel men jag trycker ner honom och känner hur min skräck lyfts bort från min mage.

"Eh? Anton du kan släppa mig nu." säger Kate och Anton släpper henne direkt och kliar sig generat i nacken. Jag skrattar.

"Kan jag gå till henne?" frågar jag och Kate nickar. Jag slösar ingen mer tid utan vänder mig om och springer upp till hennes rum. Jag måste få se henne.

Jag knackar lätt på dörren och öppnar den och kollar runt i rummet. Det står en tjej bredvid Angelica och jag förmodar att det är Maja. Hon har kort brunt hår och hon är runt 15år.

"Alpha." säger Maja nervöst när hon får syn på mig och jag ler lite och nickar. Hon skyndar sig förbi mig och stänger dörren efter sig. Jag kollar på Angel och mitt leende faller.

Han som avvisade migDär berättelser lever. Upptäck nu