Alphan

2.3K 94 10
                                    

Angelicas perspektiv

Jag kollar på bitchen Elina komma fram till oss och hon ler elakt. Jag stelnar till och kollar vaksamt på henne. Chris avbryter Elina när hon öppnar munnen för att säga något.

"Alpha Alex. Jag skulle vilja presentera oss. Det här är Haley, min mate. Eric min Beta. Isak som första kommando, Jesse andra kommando och Angelica som tredje kommando. Linus s...."  säger han men avbryts av ett elakt skratt som kommer från bitchen Elina. Jag blänger på henne som alla andra gör.

"Är den här bitchen eran tredje kommando? En krigare? Du måste skämta!" säger hon och jag ilsknar till. Kayla morrar och försöker ta kontroll men jag vägrar låta henne göra det.

"Elina? Är det verkligen du? Jag kände inte igen dig. Du är mycket mer slampig än du var förut!" säger jag hotfullt och belönas av ett morrande från henne.

"Ska du säga. Du kan inte ens slås! Du var en löjlig, patetisk slampa!" skriker hon och hennes ögon är mörka och det betyder att hennes varg försöker ta över. Jag rycker mig loss från Eric, som försöker lugna ner mig, men det funkar inte. Hon ska dö! Jag går med snabba steg till Elina och slår henne över kinden. Hennes huvud åker bakåt och innan jag hann reagera så ligger hon över mig i varg form. Vafan!? Det är orättvist!

Jag knuffar bort henne från mig och jag skiftar till min vita varg. Alla flämtar till och några skriker. Elina morrar och visar hennes vassa tänder och jag gör likadant. Elinas bruna varg är lite mindre än min. MOHAHA! Jag hoppar på henne och vi tumlar runt på marken och jag hamnar över henne.

Jag trycker ner henne med min tass, som står på hennes hals, men Elina ger sig inte. Jag ler för mig själv och jag piper till när Elina kör sitt bakben upp i min mage. Elina knuffar bort mig från henne och hon står över mig. På längre håll så tycker jag höra ett morrande men jag bryr mig inte om det.

"Nu ska hon få! Den bitchen ska inte slå oss." skriker Kayla och jag känner min styrka stärkas och jag sätter mina tänder i hennes nacke. Elina piper till av smärta och jag rullar runt så jag är över henne utan att släppa taget om hennes nacke.

När jag känner blod i munnen så släpper jag och innan jag går iväg så morrar jag hotfullt mot Elina som ligger än på marken. Jag kollar på Eric och ser att han har ett brett flin i ansiktet. Jag gläfsar och pekar med nosen mot min väska. Eric förstår och plockar fram en vit topp och ett par svarta jeans. Jag tar kläderna i munnen och går bakom närmaste träd och sätter på mig kläderna.

Jag går tillbaka till dem andra och känner allas blickar mot mig. Elina ligger än på marken, i varg form,  med en tjej bredvid henne. Det kommer blod från Elinas hals där jag hade bitit och jag ler och går till min flock och ställer mig bredvid Eric som lägger armen omkring mig.

"Någon annan som vill protestera?" frågar jag och ser mig omkring och alla kollar ner i backen och förblir tysta. Jag ler nöjt och vänder mig mot en chockad Chris men ett leende kommer långsamt fram.

"Ska vi gå in?" frågar Chris och kollar på Alex som ser arg ut. Hans ögon är mörka och nickar frånvarande. Alexander och Anton stiger in i huset och visar att vi ska följa efter dem. Jag följer efter Chris och Eric tar min hand och följer efter. När vi passerar Alex och Anton så vänder jag mig mot Alex.

"Du skulle bara våga skada någon från min flock. För då får ni med mig att göra." morrar jag en varning och dem nickar stumt. Jag ler varmt mot dem och går efter Eric som väntar på mig vid trappan. Jag visste inte att det skulle bli kul att vara här igen.

-

Vi går in i Alpha Alexander kontor och tränger ihop oss. Eftersom jag kom in sist så finns det ingen plats för mig att sitta så jag sätter mig i Erics knä som får honom att le nöjt. Jag kollar upp när jag hör ett morrande vid skrivbordet och får syn på en ilsken Alexander. Han sitter stelt i hans stol och kollar intensivt på oss med svarta ögon. Chris harklar sig och Alexander vänder sitt huvud mot Chris.

"Alpha Alexander. Vi har kommit för att hjälpa er. Jag hoppas att ni kommer att respektera oss som vi kommer göra mot er." säger Chris och Alexander kopplar av lite.

"Javisst Alpha Christoffer. Vi välkomnar er vänligt och hoppas att ni kommer att trivas." säger Alexander och kollar snabbt på mig men jag bryr mig inte. Jag lutar mig mot Erics bröstkorg.

-

Mötet tog bara tio minuter, sen fick vi gå. Men Eric och Chris stannade kvar med Alpha Alexander och beta Anton. Jag går till mitt rum men stannar när jag kommer på att jag kanske inte har mitt gamla rum kvar. Jag går tillbaka till kontoret och hör hur dem pratar lågt till varandra.

Jag knackar löst på dörren och får ett kom in, så jag öppnar dörren och alla kollar på mig. Jag ler mjukt och kollar på Alexander. Mitt hjärta hoppar över ett slag när jag ser honom och jag biter mig i läppen. Jag känner hans doft så starkt att jag nästan drunknar av den.

"Ehm.. Alpha Alexander? Vart är mitt rum?" frågar jag nervöst och hans ögon mörknar när jag säger Alpha till honom. Anton harklar sig och jag kollar på honom där han sitter bredvid sin lilla Alpha.

"Ditt gamla rum." säger han och jag nickar och ursäktar mig. Jag stänger dörren och går till mitt gamla rum.

-

När jag öppnar min dörr till mitt rum så ser jag mig omkring. Allt ser ut precis som det var när jag flydde. Alla mina saker är kvar. Det ser ut som ingen har sovit här sen jag flydde. T.o.m mina kläder är kvar! Jag ler och går till mitt badrum. Jag tar av mig mina kläder och sätter på duschen och går in. 

När jag är klar så sätter jag på mig kläderna igen och torkar håret med handduken. Jag går ut ur badrummet och ställer mina väskor på sängen och öppnar dem. Jag lägger mina kläder i byrån och jag skulle precis gå och lägga in mina väskor i garderoben när en knackning avbröt mig.

Jag kollar på dörren och undrar om jag skulle låsa den eller om jag skulle låta personen komma in. Det kanske är Eric! tänker jag glatt och öppnar dörren men när jag ser vem det är så försöker jag stänga igen dörren men han sätter foten i vägen. Jag suckar frustrerat och öppnar dörren och sätter mig i sängen. Han ser så annorlunda ut nu när jag verkligen kollar på honom, han har stora svarta påsar under ögonen. Ansiktet är blekt och smalt. Han ser undernärd ut! Han kommer in i mitt rum o stänger dörren och kollar på mig.

"Alpha Alexander." säger jag mjukt.

————————

72 läsare!?! OMG! Trodde aldrig att det skulle gå så bra. Jag älskar er så mycket! <3 Kommentera gärna! Vilken tycker du att Angelica ska gå till? Eric eller Alexander?

Ge mig gärna tips!

-E

Han som avvisade migDär berättelser lever. Upptäck nu