överraskning

1.5K 65 17
                                    

Angelicas POV

Jag vaknar av att någon lägger sin arm runt min mage och jag stelnar till men slappnar av när jag känner gnistorna. Jag ler brett när jag kollar ner på mitt finger där Alexanders ring sitter. Jag kan inte fatta att han friade till mig! Min Alex friade! Och hur glad Alex vart när jag sa att vi ska ha tvillingar. Det är två dagar sen han fria och det är en dag sen Chris, Hal, Eric och Juny åkte tillbaka till deras flock.

Jag vart såklart ledsen men jag har ju Lexie och Sam här. Alex och jag har bestämt att vi ska gifta oss till våren.  27 April. Det är om åtta månader dit men vi håller redan att planera allt. Blommor, mat, färger m.m.

Jag känner att magen gör ett hopp och jag förstår vad som ska hända. Jag försöker komma bort från Alex och in till badrummet men Alex bara spänner sin arm mer och vägrar att släppa mig. Jag börjar få en äcklig smak i halsen och jag försöker ännu mer. Alex stönar men släpper inte mig.

"Alex! Släpp mig!" skriker jag och Alex sätter sig upp snabbt och kollar efter fara. Jag skjuter ut ur sängen och springer till badrummet och klarar mig precis till toan innan förra dagens mat kommer upp,

"Angel? Hur går det?" frågar Alex när han kommer in i badrummet och jag grymtar till svar. Alex ställer sig på knä och tar bort mitt hår från mitt ansikte och gör små cirklar på ryggen.

När magen börjar lugna ner sig så lutar jag mig mot Alex och blundar. Jag hatar det här alltså! Det här är nog det enda som jag inte gillar när man är gravid.

"Kom här. Vi måste få dig iordning." säger Alex och hjälper mig att resa mig upp och leder mig till duschen. Han sätter på vattnet och ser till att det är varmt medan jag klär av mig och när han meddelar att det är bra så går jag in.

"Anton, Lexie, Sam och Isak kommer över så vi kan ha en picknick." säger Alex och jag ler och nickar. Alex går ut ur badrummet och jag tvättar mig och borstar tänderna. Usch! Jag hatar eftersmaken när man har spytt. Jag sätter på mig svarta jeans och en skjorta. Jag går ut ur badrummet och forsätter ner till hallen. Min mage är inte så stor att jag måste gå som en pingvin men det är på gränsen till det.

"Angel!" skriker Sam när hon får syn på mig och jag skrattar och kramar henne också. Hon börjar också få en liten bulle och jag är så glad för hennes skull.

"Sam! Lexie!" ropar jag och Lexie kramar om oss också. Vi backar och skrattar. Alex och Isak kommer ut från köket och Alex bär en picknick korg. Jag undrar vad som finns i den..

Jag kollar mot Anton och ler mot honom och kastar mig i hans famn. Han skrattar och kramar om mig.

"Jag har saknat dig." säger jag och Anton fnyser.

"Vi träffades igår minns du?" säger han och jag skakar på huvudet.

"När jag säger det så är det meningen att du ska säga det tillbaka!" muttrar jag och Lexie går fram till Anton och smäller till honom i huvudet. 

"Ow! Vad var det för?" muttrar han och gnider sin hand mot sitt huvud, där Lexie slog honom.

"Var lite snäll mot din syster." säger hon och blinkar mot mig och jag skrattar. 

"Ska vi gå nu? Jag börjar bli hungrig." säger Alex och vi alla nickar och vi går ut ur huset och går in i skogen. Det är lite kyligt idag men eftersom vi är vargar så är vi varma i kroppen.

-

Vi kommer fram till den ängen där Alex friade till mig och jag ler när jag tänker på den dagen. Jag ser två händer omringa mig och händerna lägger sig på min mage. Jag känner Alexanders andedräkt mot mitt öra och jag fnissar. Anton, Sam, Isak och Lexie håller på att packa upp maten och jag får syn på ett kakpaket och inte vilket kakpaket som helst! Utan chokladkakor!

Han som avvisade migWhere stories live. Discover now