Sams POV

1.6K 60 16
                                    

Samantas POV

Jag och Isak är på väg hem till hans hus och vi håller hand. Jag älskar honom så mycket men det vågar jag inte berätta för honom. Jag träffade honom för en vecka sen och jag älskar honom redan. Det är lite läskigt.

"Så vart var du och Angelica?" frågar Isak och jag kollar på honom och rycker på axlarna. Jag har lovat Angel att inte säga och det ska jag inte heller. Vad skulle jag vara för kompis om jag säger något till Isak att hon är gravid.

"Hemligt." säger jag och Isak suckar djupt. Jag skrattar och puttar löst på han med axeln och han ler ner mot mig. Vi kommer fram till huset och han öppnar dörren för mig och jag fnissar.

"Hon säger när hon är redo. Just nu så vill jag inte tänka på Angel." säger jag och Isak höjer sina ögonbryn. Han flinar och går fram till mig.

"Jaså? Och vad vill du tänka på då?" frågar han och tar tag i mina höfter och håller om mig.

"Nah jag vet inte.." mumlar jag och lägger mina armar omkring hans nacke och kollar in i hans ögon.

"Mm-hm.." säger han och kysser mig löst. Jag ler och ställer mig på tå och kysser honom ordentligt. Han svarar direkt och trycker mig närmare honom och slickar på min underläpp för att jag ska öppna munnen men det gör jag inte.

Han morrar och hans händer vandrar vidare upp till min rumpa och han klämmer till och jag öppnar munnen för att dra in ett andetag och han tar kontroll över min mun.

Klockan går och vi bara står här i hallen och hånglar och jag vet inte hur länge det gick, kanske minuter eller timmar, men han börjar sugar och trycka lätta pussar på min nacke och på ett ställe hela tiden och jag stönar lågt. Det känns så skönt. Alla gnistor som flyger mellan våra kroppar gör mig tokig.

"Isak..!" stönar jag och Isak flinar mot min hud och sen vet jag inte vad som hände. Allt hände så fort. Först sög han på min nacke och nu biter han i nacken, och jag menar biter! Jag känner hans vassa tänder åker in i mitt kött och jag skriker av smärta. Det gör så ont! Men smärtan försvinner snabbt och njutningen kommer. Jag blundar och låter Isak bita in mer i nacken. Han biter som en vampyr gör.

Tänk om han är en vampyr! Fast då skulle han väl vara kall och blek? Men vampyrer finns väl inte? Isak slickar på min hud och slickar bort allt blod och han böjer bak huvudet och kollar på mig. Han har blod runt munnen, mitt blod, men det jag tänker på är hans ögon. Hans ögon är svarta, svarta som natten. Vad har hänt med hans ögon?

"I-Isak?" frågar jag och börjar bli rädd. Vad händer med honom? Varför är hans ögon svarta och inte hans underbara choklad bruna?

Hans ögon blir till den färg jag älskar och han backar ett steg när han kollar på min nacke.

"FUCK! Vad har jag gjort?! FAN!" skriker han och jag backar ett steg. Han knyter näven och slår till väggen och det blir ett stort hål i väggen. Hur- vad- hur gjorde han det där?! Det är en gips väggar i huset och nu slog han sönder väggen!

Jag backar flera steg innan jag vänder min om och springer ut från Isaks hus och bort från Isak. Jag börjar gråta medan jag springer. Jag vet inte vart jag springer men jag vill bara bort från Isak. Alla människor som är på gården kollar på mig och jag ser Alva sitta på en gunga och hon kollar på mig men jag ignorerar henne och springer till Angelicas hus.

Jag vet inte varför jag springer till henne men så vart det. Jag öppnar dörren och smäller igen det. Jag kramar om mig själv och vet inte vad jag ska göra. Jag hör fotsteg och jag kollar upp och ser Angelica och Alex vid dörren till vardagsrummet, tror jag. Tårarna rinner våldsamt ner och jag öppnar armarna och Angelica springer fram till mig och hon kramar om mig.

Han som avvisade migDär berättelser lever. Upptäck nu