hotet

2.2K 70 4
                                    

Alexanders POV

Jag öppnar ögonen och ser Angel ligga naken under mig. Jag vill vakna i hela mitt liv med henne. Jag kommer ihåg vad vi gjorde inatt och jag ler. Jag har äntligen märkt henne som min egen och fullbordat mateningen. Nu är vi ett riktigt par och jag vill aldrig släppa henne igen.

Jag lägger mitt huvud i hennes nacke och kollar på märket. Hon är min och jag hennes. Jag pussar lätt märket och hon rör sig i sömnen. Jag flinar och låter tungan glida över märket och hon suckar. Hon är magnifik! Hon slingrar sig fram och tillbaka och sen stelnar till. Jag lyfter upp mitt huvud och ser att hon är vaken och har öppnat ögonen.

"Hey," säger hon nyvaken och jag rullar av henne och drar henne mot mig.

"Hey, babe." svarar jag tyst och pussar henne på huvudet.

"Vad är klockan?" mumlar hon mot min bröstkorg och jag skrockar. Är hon söt när hon är nyvaken eller är det bara jag som tycker det? Jag kollar på klockan på sängbordet och suckar.

"Kvart över tio." säger jag tyst och hon sätter sig genast upp och hoppar ur sängen. Jag reser mig upp på armarna och kollar på henne när hon letar rätt på sina kläder.

"Vart ska du?" frågar jag förvirrat och hon kollar snabbt på mig innan hon sätter på sig sina underkläder.

"Jag.. " börjar hon men jag reser mig upp och sätter på mig mina kalsonger och går fram till henne. Hon har nu fått på sig byxorna också.

"Varför fick du så bråttom?" frågar jag och tar tag i hennes höft med ena handen och med den andra drar jag undan hennes hår från hennes nacke. Jag ler brett när jag får syn på mitt märke. Hon höjer sin hand mot sin nacke som om hon nyss kom på, vad vi hade gjort inatt och hon rodnar. Jag skrattar och håller henne framför våran helkroppsspegel och hon flämtar till.

Angelicas POV

Jag går närmare spegeln och släpper min hand från märket och flämtar när jag kollar på det. Det är så magnifikt! Så snygg! Så.. jag kan inte ens beskriva hur snygg den är! Det är en svart varg som ylar mot månen och under vargen så stod det 'Alexanders' Det är som om jag har tatuerat den i nacken än att han bara hade bitit i mig. Jag förstår mig inte på hur det kan bli något sånt här fint efter att han bara bitit mig. Menmen magi!

"Alex.. den är underbar!" säger jag chockat och känner på märket med handen. Jag vet inte vad jag ska säga. Han har märkt mig som sin egen och han är min. Bara min. Alex kommer fram till mig och trycker mig mot hans bröst. Värmen som utstålar sig från hans kropp värmer mig. Han böjer på huvudet och kysser märket. Jag flämtar till av dem plötsliga blixtrarna som uppstår när han nuddar märket. Det känns underbart. Perfekt.

"Jag älskar dig." säger han och jag ryser av välbehag.

"Jag älskar dig också. Det vet du." skrattar jag och lutar mig mot honom.

Vi står där en stund i en behaglig tystnad och bara kollar på varandra.

"PAPPA!" skriker Hector när dörren slängs upp och Hector springer till Alex, som skrattar och lyfter upp honom.

"Pappa! När kom du hem?" frågar han och kramar om honom. Alex skrattar och kollar på mig.

"Um.. igår natt." säger han och jag lägger huvudet på sne. Vadå inatt? Jag vet att han sa så för att inte göra Hector ledsen men ändå. Inte bra att ljuga. Hector vänder sitt huvud mot mitt håll och jag ler.

"Hej mamma." säger han och jag rufsar om hans hår, så jag brukar göra, och han fnissar. Jag går till dörren och väntar på att dem ska komma.

Han som avvisade migDär berättelser lever. Upptäck nu