~14~

65 6 1
                                    

Milou

'Hier, drink op.' Rianna drukt een beker in mijn handen. Voorzichtig ruik ik eraan.

Cola, met een snufje wodka.

Ik sla het drankje achterover en zet het bekertje weg. Al snel heb ik een nieuwe beker in mijn handen en ik zet het op het tafeltje naast me.

'De avond is nog jong', glimlach ik naar Rianna. Ze glimlacht terug en trekt me mee de dansvloer op.

'Kom, we gaan dansen!' Ze begint mee te bewegen op de harde muziek en ik grinnik, maar doe al snel mee met haar.

Na een tijdje begin ik een droge keel te krijgen en ik loop terug naar het tafeltje. Ik pak mijn bekertje en sla het meteen achterover.

Meteen voel ik de alcohol in mijn keel prikken en ik giegel zacht, voordat ik twee handen op mijn heupen voel.

'Hey, babe', hoor ik een stem bij mijn oor fluisteren. 'Ben je hier alleen?'

Ik draai me om en zie Brian grijnzend voor me staan. Ik bijt op mijn lip en trek ongemakkelijk mijn jurkje iets verder naar beneden toe.

'Ik... Uhh... Nee. Ik ben samen met Randy', zeg ik snel. Brian knikt en tikt met zijn tong tegen zijn tanden aan.

'Ah, Randy. Waar is die ouwe rukker?' Hij legt een hand op mijn billen en ik duw hem zacht van me af. 'Babe', mompelt hij en komt dichterbij met zijn lippen.

'Ik... moet naar de wc.' Ik duik onder zijn arm door en snel naar de wc's.

Eenmaal in het wc-hokje, leun ik opgelucht tegen de wasbak aan.

Brian is één van de badboys van onze school en hij weet ieder meisje wel in zijn bed te krijgen. Nu heeft hij blijkbaar zijn oog op mij laten vallen en ik zou niet weten hoe ik me hier uit zou moeten redden.

Misschien dat ik bij Randy in de buurt kan komen.

Ik gooi wat water in mijn gezicht en haal een paar keer diep adem. 'Milou, alles oke?' hoor ik Rianna vragen. Ik knik, maar kom tot de conclusie dat ze dat niet kan zien.

'Ja hoor!' roep ik snel en droog mijn gezicht af. 'Ik kom er aan!'

Ik kijk nog kort naar mezelf in de spiegel en loop dan naar buiten. Rianna kijkt me bezorgd aan. 'Wat was er? Ik zag je praten met Brian en ineens was je weg.'

'Ik... werd plots misselijk', lieg ik snel. 'Maar het gaat alweer. Dankje.' Ik glimlach naar haar en ze knikt.

'Mooi. Dan kunnen we weer verder feesten. Oh, Chris!' Ze loopt naar het meisje met blonde, lange krullende lokken, dat luistert naar de naam Christine en laat mij alleen staan.

'Daar ben je weer.' Mijn adem stokt in mijn keel en ik draai me langzaam om naar Brian. 'Gaat het? Je ziet wat bleekjes.' Zijn hand streelt mijn wang en hij stapt dichterbij, waardoor ik bijna klem sta tussen hem en de muur.

Ik slik als hij zijn helderblauwe ogen in de mijne haakt en hij grijnst. 'Nu ben je van mij, babe. Je kan geen kant meer op.'

Mijn ogen worden groot en ik wil weglopen, maar hij plaatst zijn handen naast mijn lichaam, waardoor ik niet weg kan komen.

'Chill down, Milou. Ik heb gehoord dat jij wel goed bent in doggy-style.' Hij likt zijn lippen en buigt zich naar me toe. 'Of moet ik zeggen: werewolf-style?' Ik zie de uitdagende blik in zijn ogen en hij geeft me een knipoog, voor hij me meetrekt.

BloodbiteWhere stories live. Discover now