2. A Doua Latura

40.9K 1.7K 355
                                    

2. A Doua Latura

Am intrat in ciudata cabina pentru a face un dus, cabina pe care nu am mai vazut-o pana acum. Cand eram in Temnita, ne puneau sa ne spalam o singura data pe corp si cap la un interval de o saptamana, doua chiar. Si acolo nu erau cabine ca astea, cu usa care se misca pe ceva ce seamana cu o sina.

Este ora 11 dimineata si am dormit destul de bine, ce tot zic, am dormit excelent. Patul acela e de un miliard de ori mai bun ca patul facut din frunze, crengi si iarba uscata pe care dormeam in padure dese ori. Am putut sa ma rotesc de zeci de ori fara sa dau intr-un copac sau sa ajung cu o frunza uscata intre buze sau lipita de fata.

Am incercat sa nu ma gandesc inainte de culcare la Harry si... la mine. De la sclava pentru gasit resurse, batuta si lovita am ajuns la una care ii face..? placere, asa cum spune el. Poate ca e mai bine asa dar e mult mai autoritar ca si Guvernul in sine.

Am inchis cele doua usi subtire si usor transparente in urma mea.

"Ce naiba e cu asta?" Ma intreb pe mine in soapta cand ma uit la ciudatul sistem pentru dus. Chestiile astea nu vin cu desene sau ceva?

Ochii mei au cazut pe peretele din dreapta mea, niste cuvinte find scrise cu negru, foarte mici si usor transparente. Perfect. Eu habar nu am sa citesc, nu ne invatau asta la scoala. Si nici sa scriu nu stiu iar eu realizez acum cat de proasta sunt si cat de putine stiu.

Dar iar, e vina lui Harry si a familiei sale stupide care ne pun sa muncim pentru ei. Nici nu este corect si brusc, imi amintesc de baiatul roscat. Adica el de ce nu muncea? Regula este ca toti oamenii, care nu sunt Familia Regala, sa munceasca. Asta nu e corect dar cu greau mai gasesc dreptate pe pamantul asta.

İmi scutur capul, in incercarea sa nu imi stric ziua oribila din prima. Mana mea s-a dus la ceva ce probabil era un maner, trag de el in sus si eu simt imediat ceva ud din spatele meu. Apa era calda si se prelungea pe intregul meu corp dezgolit.

Doamne ce calda era apa asta. Cand faceam dusuri in Teminita ne spalam cu apa rece ca ghiata iar cand eram in natura ma spalam cu rara apa de rau sau uneori chiar de balta. Stateam departe de lacuri pentru ca Kate sa baga odata in unul si si-a scarpinat pielea 4 zile la rand.

Brusc, am auzi o usa, eu panicandu-ma imediat.

"Nu pot vedea eu prin geamul asta dar pot sa jur ca arati ca dracu' de bine." O voce ma face sa fac ochii mari si pe mine speriata si panicata.

"Harry?" İntreb eu in speranta ca vocea sa fie a oricui numai a lui nu.

"Care altul iubire?" Vocea lui ma intreaba, eu incepand sa ma panichez ca naiba.

"C-Ce vrei? Iesi afara!" İi spun nervaosa. Eu sunt in cabina asta in care incap 5 persoane, atat de mare e, cu spatele la usa care se deschide foarte usor iar Harry pe cealalta parte a geamului asta atat de subtire. Nu poate sa intre daca asa vrea, am si eu macar cel mai mic drept sa am intimitate, macar in dus.

"Ma tem ca nu se poate." Spune in urma protestelor mele.

"Dar.. Dar, tu chestie ce esti, iesi afara, nu poti sa intri peste mine in dus cand eu nu. Te. Vreu. Aici." İi spun, fara sa imi pese ca el este Printul Harry.

"İmi pare rau, am auzit doar ca. Ma. Vrei. Aici." Spune in timp ce aud cum se foieste prin baia in care eu ma aflam.

"Ce faci?" İl intreb cand aud ceva foindu-se si miscandu-se dar nu puteam auzi foarte bine din cauza apei pornite care curge pe mine, lingandu-mi intregul corp.

"Nu pot face dus cu hainele pe mine, nu?"

"P-Poftim? Dar poti sa faci dus in alta parte." İi spun in speranta ca ma poate lasa in pace.

Year 2079Where stories live. Discover now