7. Ochi Albastri

33.6K 1.4K 332
                                    

Eu si Jenna am iesit din camera mea, eu mergand cu greu pe, asa cum ii spune ea, "tocuri". Nu imi place sa merg pe asemenea pantofi care se numesc "tocuri" pentru ca picioarele mele deja sunt obosite si vreau sa stau jos. 

"Oh doamne, am facut o asa buna treaba cu parul tau." Spune Jenna in timp ce imi admira freza. Cred si eu, ar trebuii sa fie mandra pentru ca parul meu arata asa de bine. Mi-a dat cu o chestie ciudata ce se numeste "placa de par" care mi-a facut parul surprinzator de drept, subtire si usor mai lung. Oricum, imi place foarte mult cum arat si nu cred ca ar trebuii sa irosesc asemnea tinuta pe cineva ca Harry. 

Ma intreb ce o sa creada despre cum arata. Stiu ca nu ar trebuii sa imi pese dar  intr-un fel ciudat imi pasa si sunt curioasa de parerea lui, plus ca am tot emotiile astea si plantele alea care dau din frunze in stomacul meu din nou.

"Ok, ai grija la scari." Spune, eu amintindu-mi ca port in picioare niste cladiri, nu pantofi normali. Cine ar inventa asa ceva, oricum? Este imposibil sa mergi pe chestiile asea. "Nu uita, un picior in fata fiecaruia." 

Am incercat sa nu imi dau ochii peste cap pentru ca stiu ca Jenna vrea doar sa ma ajute. Nu mai inteleg, de ce ar trebuii sa merg diferit daca port tocuri din astea? Vreau inapoi papucii mei cu talpa dreapta si simplii. Ma dor picioarle in chestiile astea.

Imediat ce am ajuns cu greu la capatul scarilor am respirat usurata. Nu mai vreau sa merg cu astea in picioare, prefer sa merg peste crengi uscate cu talpile goale.

"Gata, sper sa iti placa." Spune Jenna, eu dandu-mi seama ca nu vorbeste cu mine imediat ce am vazut unde se uita. Ochii mei au cazut peste Harry care este imbracat exact ca in alta zile, bluza si blugi stramti negri alaturi de subtirea dunga neagra in jurul ochilor si parul sau dat usor pe spate, buclele sale intunecate parand asa de fine. 

Stomacul meu s-a facut asa de mic in timp ce il priveam pe Harry cum venea spre noi, privirea lui find in telefon.

"Sa mergem." Spune spre mine dupa ce si-a ridicat in sfarsit ochii verzi spre ai mei. 

"Cu placere!" Striga Jenna in urma lui care deja a iesit pe usa casei, parca fara sa ma bage in seama.

Am incercat sa nu imi umezesc ochii, lucru pe care vroiam sa il fac si nici nu stiam de ce. M-am uitat in jos la mine, de parca ar fi ceva gresit la mine dar nu erea nimc care sa imi spuna ca nu aratam bine. De ce nu a zis nimic? Macar sa se uite la mine pentru cateva secunde. Tot ce a zis a fost "sa mergem"? Putea sa ma salute macar.

"Mergi, dupa vine dupa tine." Spune Jenna zambindu-mi usor, parca findu-i mila de mine.

"Ok, merci." Zic si pornesc spre usa facand niste pasi aproape perfecti.

Am iesit pe usa mare a casei, aerul usor rece facandu-ma sa ma simt asa de bine si usor libera. Harry avea acum mainile libere, fara un telefon in mana. Se uita in fata la cerul intunecat de afara. Si-a dus privirea spre mine si a ridicat o spranceana, de parca m-ar observa abia acum.

"Hai." Zice dupa cateva secunde in care doar s-a uitat la mine, simtindu-mi inima lovita cu o palma. Am inghitit in sec si l-am urmat, incercand, ca si in casa, sa nu plang. De ce imi vine sa plang oricum? Si de ce naiba imi pasa ce crede el? Nu imi pasa, nu imi pasa deloc si poate sa faca ce vrea. Este treaba lui, oricum, chiar si asa, cum arat acum, tot nu sunt mai frumoase ca celelate fete si clar nu mai frumoasa ca Jenna. 

"Urca in masina." Spune simplu spre mine in timp ce ochii mei cad peste ciudat si.. ciudata chestie din fata mea. Nu puteam sa descriu lucrul mare din fata mea decat ca ciudat.

Era o chestie.. mare si neagra si avea 4 cercuri sub ea, facute dintr-un material care pare a fi cauciuc dar nu stiu cu sigurnata. Oricum, chestia avea mai multe geamuri, unul mare din in fata si erau fumurii, geamurile astea deci nu puteam sa vad ce se afla inauntru. Mare parte a culorii chestiiei astea era negrul si parea =o vopsea care lucea foarte tare de imi puteam vedea forma in ea. Chestia din fata parea ca atinge pamant perfect doar ca acele chesti rotunde o tin la o inaltime de lungimea degetului meu mic.

Year 2079Where stories live. Discover now