27. Curajul

39.7K 1.8K 1.3K
                                    

Degetele sale lungi se plimbau usor peste parul meu blond si usor ud in timp ce eu priveam in gol in fata. Mainile mele impreunate se aflau sub obrazul meu, odihinite deasupra pernei albe din patul meu. Singura chestie care imi acoperea corpul inca ud era doar un simplu prosop alb pe care Harry la asezat bland peste mine, lasandu-mi doar bratele si picioarele la iveala.

Se afla in spatele meu in timp ce eu eram la marginea patului, uitandu-ma spre geam cu o privire asa de trista ca o puteam simti pe fata mea. Inca ma dureau ochii de la negandita mea miscare de a face... habar nu aveam ce facem in cada, sa fiu sincera. Era un moment ciudat, unul slab. Tot ce am vrut sa fac a fost sa ma bag sub apa asa ca am facut asa, doar ca am stat putin mai mult decat planuiam.

Ce s-ar fi intamplat daca Harry nu ar fi venit?

Pot sa spun din adancul sufletului meu ca asta e unu dintre momentele in care chiar sunt trista. Nu trista pentru ca m-am certat cu Harry sau trista pentru ca nu am avut ce manca.. Sunt trista pentru viata mea, toata viata mea. Din secunda in care am iesit pe lume pana in momentul asta de fata.

Nu mai inteleg nimic din ce se intampla in lume sau in viata mea. Am asa de multe emotii care imi strabat corpul dar in acelasi timp sunt goala, seaca. Simt ca sunt un balon pe care cineva la spart. Ma simt.. naspa.

Degetele lui Harry au incetat sa imi mai mangaie parul in linistea mare din camera, si si-a coborat incet mana in jos pe bratul meu, atingandu-mi pielea cu palma sa mare si calda. Inca puteam sa simt cum isi aseaza ambele maini peste o parte si alta a bratului meu, ridicandu-ma din apa in care ma inecam.

L-am auzit cum si-a aplecat capul usor in jos, pana cand i-am simtit buzele peste pielea mea usor uscata. Buzele sale erau chiar deasupra urechii mele, un singur sarut a plasat si m-a facut sa ies din transa in care ma aflam de mai bine de 15 minute. Buzele sale au ramas deasupra urechii mele, abia atingand-o.

"Nu mai fa niciodata ce ai incercat sa faci," Sopteste bland din spatele meu; si nu era un ordin... mai mult ca o rugaminte. Era asezat pe o parte, sprijinit de cotul sau drept. Mana sa stanga se afla acum peste soldul meu si statea acolo nemiscata. "Iubito, spune ceva,"

Era enervant de bland. Nu ca nu mi-ar placea dar urasc ca este asa pentru ca eu as fi incercat ceva, nu intr-un mod intentionat. Sau nici macar nu stiu ce am facut acolo in cada... nu gandeam absolut deloc. Eram pe pauza. Stiam ca in momentul ala eram cu adevarat slaba, chiar si in fata mea, nu de fata cu cineva. Eram slaba si recunosc asta.

Nu stiam ce sa ii zic lui Harry... ma simteam cam prost in fata lui. Ma simt usor jenata. Probabil ca acum crede ca sunt o ciudata care vrea sa isi ia viata sau ceva de genul; iar eu chiar nu vreau sa creada el asta despre mine. Nu vreau nici eu sa cred asta despre mine.

Oh la dracu', ce naiba a fost in capul meu?

Bratele lui Harry s-au dat de peste mine, iar asta mi-a oferit imediat un sentiment oribil, ciudat, chiar. De parca lipseste ceva de pe mine.

"Intoarcete cu fata spre mine, iubito," Imi spune el din spatele meu intr-un mod bland. Nu prea vroiam sa ma intorc pentru ca stiu ca as ajunge sa ma uit in ochii sai, lucru care o sa ma faca sa ma simt si mai prost in propria mea piele, o sa ma simt si mai idioata si vinovata pentru stupida mea incercare din baie.

Dar m-am ajutat de spatele meu si m-am rotit, tinand prosopul alb din jurul corpului meu cu mainile mele la pieptul meu. Am ajuns sa stau pe parte stanga a corpului meu, fara sa imi mai trag de data asta picioarele la piept; le-am intins si le-am indoit usor, lipindu-le intre ele.

Harry s-a ajutat de brat si s-a ridicat usor in sus, tragand patura peste care era intins. A ridicat patura in sus si a asezat-o bland peste corpul meu si al sau. S-a lasat in jos si si-a asezat capul pe aceasi perna pe care capul meu se afla. Fata sa era asa de aproape de a mea ca puteam sa ii simt respiratia fierbinte cum vine si se sparge in fata mea.

Year 2079Where stories live. Discover now